Københavns Politi forlænger visitationszone

Torsdag har politidirektøren i København truffet beslutning om forlænge visitationszone frem til 6. juli.

I kølvandet på de mange skyderier i hovedstadsområdet har politidirektøren i København besluttet, at den nuværende visitationszone skal forlænges med to uger frem til fredag den 6. juli kl. 18.00.

I en pressemeddelelse fra Københavns Politi begrunder man forlængelsen med, at det vurderes, at der fortsat er en igangværende konflikt mellem en kriminel gruppering i området omkring Husum i Københavns Kommune og en kriminel gruppering i Rødovre Kommune, som har resulteret i hændelser, hvor der er anvendt skydevåben.

Visitationszonen betyder helt konkret, at politiet stikprøvevis kan foretage besigtigelse af personers legeme, undersøgelse af tøj og andre genstande samt køretøjer i følgende geografisk afgrænsede område:

Åen langs volden til Mørkhøjvej – Mørkhøjvej til Kildeager – Kildeager til kommunegrænsen – langs kommunegrænsen mod syd til Slotsherrensvej – Slotsherrensvej til Stenløsevej – Stenløsevej til Veksøvej – Veksøvej til Frederikssundsvej – Frederikssundsvej til Åkandevej – Åkandevej til åen ved volden.

Politiet oplyser, at formålet med indførelsen af visitationszonen er, at skabe tryghed for borgerne i området ved blandt andet at sikre at personer ikke bærer eller besidder våben.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik