Kendt cykelkæde går konkurs

Cykelbanditten, en af Københavns største cykelkæder, er gået konkurs.

Den store københavnske cykelforhandler-kæde Cykelbanditten er gået konkurs i en sky af dårlig omtale.

Indtil for ganske nylig solgte Cykelbanditten nemlig stadig varer på dens hjemmeside, og det er i strid med konkursloven. Samtidig står nogle kunder nu i en situation, hvor de har bestilt en cykel, som de ikke kan få, skriver Politiken.

Cykelbanditten burde have lukket webshoppen med det samme og gjort opmærksom på konkursen, lyder det fra Carl Nielsen, der er advokat med speciale i konkursret.

- Hvis den her webshop er noget, som Cykelbanditten havde tænkt sig at drive videre, så ville det være direkte ulovligt og strafbart. Under alle omstændigheder er det problematisk, at de ikke lukkede webshoppen med det samme, eller ihvertfald gjorde opmærksom på, at der nu handles med konkursboet, ikke med virksomheden, hvis det var tilfældet, siger Carl Nielsen til Politiken.

Flere er desuden vrede over, at Cykelbanditten sidste mandag søsatte en stor tilbudskampagne, hvor man kunne spare 40 procent på alle cykler.

'Hold op hvor er det dårlig stil for det første at lave kampagnen i ugen op til de går konkurs, samt at man STADIG kan købe på deres hjemmeside', skrev en kunde onsdag på Cykelbandittens Facebook-væg.

Hvis man torsdag forsøger at besøge Cykelbandittens hjemmeside, bliver man mødt med følgende tekst: 'Cykelbanditten er desværre lukket. Der arbejdes lige nu på en løsning så alle kunder der har bestilt og betalt for varer/cykler hos Cykelbanditten kan få udleveret deres varer'.

På hjemmesiden oplyses det desuden, at en løsning bør være på plads i løbet af i dag, torsdag, 'hvorefter alle kunder vil blive kontaktet enkeltvis'.

Cykelforhandler-kæden Cykelbanditten har eksisteret siden 2008.

Det har torsdag morgen ikke været muligt at komme i kontakt med en af de to administrerende direktører i Cykelbanditten, Daniel og Jacob Guldager.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Erhverv

20200407-124606-L-1920x1279we

Byggede luksusboliger i Nordsjælland: 18 udenlandske arbejdere anholdt

aalholm_kirke.jpg

playKrig mellem præster og menighedsråd: "Jeg har det elendigt", siger formand

fiskeauktion

playFiskegrossist i vildrede efter mink-aflivning: Frygter at brænde inde med tonsvis fiskeaffald

Boligpriser

Stigende boligpriser er blevet førstegangskøberes mareridt - få boligøkonomens bedste råd her

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere