Katastrofal uge for sociale medier

Først blev nøgenbilleder fra snapchat lækket, og derefter var turen kommet til Dropbox, hvilket får betydning for vores måde at bruge sociale medier på

De sociale medier er efter denne uge ikke helt, hvad de har været. Først blev en app hacket, som gemte 200.000 snapchats billeder, og almindelige menneskers nøgenbilleder blev herefter offentliggjort.

Også Dropbox var ude i problemer, da hackere påstod at have kendskab til syv millioner koder. 400 af dem blev lækket.

Ifølge Benjamin Rud Elberth, Digital chef, Geelmuyden Kiese, vil de omfattende læk få betydning for vores måde at agere på sociale medier i fremtiden.

"Det her sender et varselsskud afsted. Det minder os endnu engang om, at man ikke skal gøre noget, man normalt ikke ville gøre på andre medier," siger Benjamin Rud Elberth.

Måske kan lækken af billederne og kendskabet til, at selv Dropbox har sikkerhedsbrister, endda have et positivt efterspil.

"Nu er det endelig gået op for folk, at hvis de smider nøgenbilleder afsted, så kan det bide dem i røven igen, som en af dem, der har fået lækket sine billeder rent faktisk har sagt," siger Benjamin Rud Elberth.

Se hele interviewet med Benjamin Rud Elberth i Kont@kt på Tv2 Lorry.

Følg os på facebook: www.facebook.com/lorrykontakt

Twitter og Instagram: Lorrykontakt