Irsk metrofirma skal betale 8 millioner i bod

Det irske mandkabsbureau ICDS har nu indgået to forlig om at betale otte millioner kroner i bod og efterbetaling til metroarbejdere og deres fagforening. Det skriver Fagbladet 3F

Silas Grage fra 3F Bygge-, Jord- og Miljøarbejdernes Fagforening i København er tilfreds med forliget, der betyder, at de ansatte nu får de tillæg og overarbejde, som de oprindeligt skulle have haft.

- Firmaet har ikke fulgt reglerne, som de skulle, når folk arbejdede aften og nat. Og de har ikke fulgt reglerne for overarbejde, selvom folk ofte har arbejdet 55 timer om ungen. Derfor skal de efterbetale otte millioner, siger Silas Grage fra 3F Bygge, Jord og Miljø til Fagbladet 3F.

Omkring 50 metroarbejdere fra det irske mandskabsbureau ICDS er medlem af 3F, som nu skal i gang med at kotakte medlemmer og fordele pengene.

Det har ikke været muligt at få en kommentar til sagerne fra direktøren i ICDS, Tom McHugh. Han har dog tidligere udtalt, at problemerne med aflønningen skyldtes, at reglerne var uklare, og at han var glad for at forhandle om en løsning på problemerne.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik