Helsingør-borgere får en akutlæge

Akutklinikken i Helsingørs sundhedshus skal være bemandet med en skadestuelæge i hele åbningstiden - alle dage mellem 7-22 ifølge Frederiksborg Amts Avis.

Politikerne i Region Hovedstaden skærer nu igennem og sikrer, at der er en ortopædkirugisk læge til stede i Sundhedshuset i Helsingør alle dage mellem klokken 7-22.

Oprindeligt var regionens plan at lade medicinske læger på sundhedshuset ambulatorier, teleopkobling til akutmodtagelsen i Hillerød samt lægevagten stå for at være back up for de behandlersygeplejersker, som skal bemande akutklinikken. Men på et møde i dag mellem forligspartierne bag Hospitals- og psykiatriplan 2020,der blev indkaldt for finde en løsning på lægebemandingen, efter at lægevagten har sagt nej til at medvirke, blev det besluttet, at akutklinikken også skal have en læge med erfaring i akutmedicin tilknyttet.

- Det er en god løsning, som sikrer borgerne den kvalitet, som de har krav på. Der er tale om en opgradering i forhold til den oprindelige model, hvilket vi har kæmpet for hele tiden, siger gruppeformand Julie Herdal Molbech, SF.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik