Grilltennis og træskibe: Lorry rykker til Helsingør i aften

De næste mange fredage rykker TV 2 Lorry teltpælene op og drager ud i Lorryland. I aften gælder det Helsingør.

Et meget stort antal træskibe, der besøger byen. Masser af liv i havnen - og så oven i købet næsten sommerligt vejr. TV 2 Lorry sender i aften direkte fra Helsingør for at fortælle om blandt andet de fantastiske skibe - og med os har vi sommerns nye, brandvarme fænomen: Grilltennis.

Sommeperioden er ensbetydende med et stort antal arrangementer i hele Lorryland. havnefester, byfester, festivaler og masser af andre arrangementer, der skaber liv i byer og landsbyer og i havnene. Livet leves i højere grad udenfor, og bag hvert arrangement står der en masse ildsjæle, som kæmper for at skabe mere liv og fest i netop deres område.

Vi rykker hver fredag ud og dækker arrangementerne - og vi fortæller om de folk, der står bag dem og som kæmper for at give deres by mere karakter.

Lorry er i Helsingør fredag for at fortælle om de gamle træskibe
Lorry er i Helsingør fredag for at fortælle om de gamle træskibe
Foto: Museet for Søfart

Og hvis ikke du kan være med personligt - så kan du selvfølgelig se det i fjernsynet. Vi sender vores eftermiddagsudsendelser klokken 17.12 og 18.20 fra location - og det samme gælder selvfølgelig hovedudsendelsen klokken 19.30.

Sommerens dille: Grilltennis

Og ja, vi har en helt særlig - og ret så underholdende - gave med: Grilltennis.

GrillTennis er en ny hot sport for tomands-hold, hvor det handler om at placere en plasticbold i en kop, der står placeret i en kuglegrill. Det er både sjov og alvor og alle, der spiller GrillTennis, kommer med garanti i perfekt sommerform.

Så når TV2 Lorry rejser rundt i sommerlandet hver fredag, er vi desuden bevæbnet med kuglegrill og strandtennis-sæt og præsenterer alle for årets hotteste sommersport.

Det bliver brandvarmt for både spillere og publikum, der nok ikke slipper for at lære GrillTennissportens vigtigste elementer: den mentale fokus, den præcise serv, den følte hævning, den iskolde afslutning og de stilsikre knips.

Læs mere om den elegante og trendy sport her.

I morgen gælder det altså Helsingør, som vil være præget af den store træskibsfestival. Kig forbi - eller følg med på TV. 

Her kommer Lorry forbi i somerens løb

 

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

rørledning banedanmark

playHer bliver et kilometerlangt kabelrør bugseret gennem København i kæmpe manøvre

fakkeloptog peter bangs vej

Borgere går fakkeloptog for at mindes trafikdræbt femårig

lise nør

Lise Nørgaard modtager statslig hæderspris som 103-årig

20200103-093918-A-1920x1281we

Fem nye ansatte skal bekæmpe social kontrol i København

Helsingør

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere