Fitness-strid på Borgen: S-formand generet af Joachim B. Olsen

To af de mest fremtrædende politikere på Christiansborg har haft en lille strid om brugen af Borgens træningslokale.

En mindre fitness-strid har udspillet sig på Christiansborg mellem formanden for Socialdemokratiet, Mette Frederiksen, og Liberal Alliances finansordfører Joachim B. Olsen.

quote Jeg har tilsyneladende larmet, fordi Mette Frederiksen har været oppe to gange og beklage sig over, at hendes lamper i loftet gyngede

Joachim B. Olsen, Liberal Alliance

Det skriver Ekstra Bladet.

Mette Frederiksen, som har arbejdskontor lige under træningslokalet på 3. sal på Borgen, har flere gange klaget over støjgener, som angiveligt opstår, når især Joachim B. Olsens benytter sig af det fælles fitnessrum.

- Jeg har tilsyneladende larmet, for Mette Frederiksen har været oppe to gange og beklage sig over, at hendes lamper i loftet gyngede, siger Joachim B. Olsen til Ekstra Bladet.

Samtidig siger han til avisen, at Mette Frederiksen virkede "lidt stram i betrækket”, da hun åbnede døren til lokalet,

Forplanter sig i betonen

Årsagen til støjgenerne skyldes vægte, der ikke bliver lagt forsigtigt ned. Når vægtene rammer gulvet, så forplanter lyden sig i Christiansborgs betonkonstruktion, hvilket forstærker larmen.

Specialkonsulent i Folketingets Administration, Mikael Schrage, bekræfter overfor Ekstra Bladet, at det ikke kun er Mette Frederiksen, men også flere andre, der har brokket sig over larmen.

Af den grund har er der for nyligt sat forskellige skilte op i fitnessrummet, hvor der står:

 'Sidste chance! Smider du med vægtene, bliver de fjernet' og 'Smid aldrig dine vægte på gulvet. Selv små bump forplanter sig til lokalerne på 2. sal'.

Arbejde kommer før motion

Desuden er de store, tunge vægte fjernet, så der nu kun er de små håndvægte tilbage. Og håndværkere er netop nu i færd med at lave stødabsorberende underlag i træningsrummet.

- Vi har reageret på henvendelser om støjgener fra dem, der har gruppeværelser og kontorer nedenunden. Selv bare det at tabe vægtene fem centimeter over gulvet medfører et dunk, som går tydeligt ned igennem, forklarer specialkonsulenten til avisen.

- Vi er nødt til at sikre os, at dem der sidder nedenunder kan arbejde, så der er ikke umiddelbart udsigt til, at vægtene kommer igen. Arbejde kommer før motion, siger Mikael Schrage.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik