FC Roskilde skifter bank på trøjen

Pengeinstituttet Spar Nord blev torsdag præsenteret som ny hovedsponsor for den lokale fodboldklub FC Roskilde, som spiller i landets næstbedste række, Viasat Divisionen. Det skriver DAGBLADET Roskilde.

Spar Nord træder dermed ind på den plads, som Roskilde Bank tidligere har haft. Og det er et meget bevidst valg, forklarer Spar Nords direktør i Roskilde, Stig Nelkop.
Spar Nord er rykket massivt ind i Roskilde, efter at pengeinstituttet overtog en række af Roskilde Banks tidligere filialer i forbindelse med det lokale pengeinstituts krak.
Hos FC Roskilde var der også tydelig lettelse at spore hos såvel formand Carsten Wickmann som sportschef Jesper Sommer ved pressemødet.
- Vi er meget glade for at kunne præsentere Spar Nord som ny hovedsponsor. Det er ingen hemmelighed, at der er økonomisk krise både her i byen og i hele landet. Og så meget desto mere er vi glade for, at denne aftale nu er indgået, forklarede Carsten Wickmann til DAGBLADET Roskilde.
Aftalen med Spar Nord løber i to år med mulighed for forlængelse. Og håbet er, at pengeinstituttet nu er med til at bryde isen, så også andre fra det lokale erhvervsliv får lyst til at støtte økonomisk op om den lokale top-fodboldklub.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

unge hjemløse

Slut med unge sofa-sovere: København opfører 36 ’skæve boliger’

julehjælp

playFra corona-hjælp til julehjælp: Ubenyttede gavekort gives videre til trængende

Snorre Byrial Pedersen

playJulegaver til hjemløse er et hit – sådan kan du hjælpe

vask

Robotter skal gøre sengene rene på hospital

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere