Farum øjner billigere varme

Den annoncerede stigning med 26 procent for varmepriserne i Farum, kan hurtigt være på vej ned igen.

Efter et møde i sidste uge mellem Farum Fjernvarme A.m.b.a og Hillerød Forsyning, der leverer varmen, er begge parter enige om, at en aftale, der sænker priserne, skal på bordet. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

- Den aftale Farum har, har de selv indgået med Vattenfall i 2007. Vi må arbejde på, at de får samme pris og vilkår som i Hillerød. En ny aftale, der ikke er så prisfølsom over for el og gas, siger Alaa Barky, direktør i Hillerød Forsyning.

Direktør i Farum Fjernvarme, Nighat Kamal, og bestyrelsesformand Søren Holm Pedersen forventer, at aftaleprocessen varer nogle måneder.

Mere end 8.000 kr. prisforskel

Der er pt. stor forskel på priserne i Farum og Hillerød. I Farum ligger prisen pr. 31 august på 20.996 kroner for det energibranchen kalder et »standardhus« på 130 kvadratmeter med et forbrug på 18,1 MWh om året. Mens prisen i Hillerød ligger på 12.826 kroner.

Alaa Barky oplyser dog, at prisen i Farum ikke kan komme helt ned på Hillerød-niveau, da man i Farum skal betale for at få varmen ført gennem en transmissionsledning ejet af Vattenfall.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik