Erhvervsliv ser frem til hovedsygehus i Køge

Flere arbejdspladser, muligheden for at tiltrække alt fra medicinalvirksomheder til underleverandører og i øvrigt den bedste løsning for hele regionen. Det er nogle af de fordele, erhvervslivet i Køge ser ved, at et nyt hovedsygehus nu ser ud til at havne i Køge. Det skriver DAGBLADET Køge.

- Jeg er meget positiv. Hvis man ser på placeringer, så er Køge et naturligt valg. Og desuden sparer Køge-løsningen nogle penge i regionen, i stedet for at bygge det på en bar mark, siger formand for Køge Arbejdsgiverforening, Steen Rasmussen.
Formanden mener, at politikerne nu skal reagere hurtigt, så der er plads til mulige medicinalvirksomheder og underleverandører, der gerne vil være ligge tæt på hovedsygehuset.
- Politikerne skal tænke på, hvor der skal laves erhvervsjordsudlægning, og måske skal de i gang med at lave en revurdering af STC (Skandinavisk Transport Center, red.), siger Steen Rasmussen.
Formand for Køge Erhvervsudviklingsråd, Ulf Stephenson, venter med at juble til det endelige valg er truffet den 16. marts. Men fordelene er han bevidst om.
- Et nyt hovedsygehus vil sammen med den bedst mulige infrastruktur tiltrække yderligere arbejdskraft til Køge. Det vil være med til at løfte hele området, siger han og tilføjer, at det hele kommer til at gå op i en højere enhed med udbygningen af infrastrukturen og de nye boligområder, der er ved at blive bygget i forbindelse med byudviklingsprojektet Køge Kyst.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik