Brøndby vs. FCK den 6. april 2016 Foto: TV 2 Lorry

Efter uro: FCK skærer i billetter - Brøndby afviser ekstra

Brøndby får kun 1400 tilskuere med til søndagens lokalderby i Superligaen efter sidste uges tilskueruro.

Den første pokalsemifinale mellem FC København og Brøndby blev i onsdags skæmmet af fanskærmydsler og kasteskyts ind mod spillertunnelen.

Læs også: Brøndbyfans sigtet for vold mod tjenestemand

Brøndby har efterfølgende været i tæt dialog med FCK omkring afviklingen af det kommende superligaopgør på søndag i Parken.

I fællesskab har klubberne udarbejdet en ny sikkerhedsevaluering, og det er besluttet, at Brøndby kun vil få adgang til 1400 pladser på D-tribunen.

Samtidig vil FCK sætte yderligere afskærmning op i forhold til de omkringliggende tribuner, så der ikke opstår problemer med kasteskyts som i onsdags.

- Dette er for at skærpe sikkerheden for spillere, tv-folk, fotografer og vagter omkring spillertunnelen, skriver FCK på sin hjemmeside.

FCK har også tilbudt at etablere et nyt børne- og familieafsnit til Brøndby-fans på den øverste A-tribune. Det ville skabe yderligere 500 billetter, så det samlede antal ville nå op på 1900 billetter.

Det tilbud har Brøndby dog takket nej til.

- Vi har dog valgt at takke nej til dette afsnit, da vi på baggrund af den korte tidsfrist har vurderet, at vi ikke kan lave det grundlæggende sikkerhedsarbejde op til kampen, som det kræver, når man placerer udeholdets fans så tæt på hjemmeholdets fans, skriver Brøndby på sin hjemmeside.

Søndagens opgør mellem FCK og Brøndby spilles klokken 18.

Den første pokalsemifinale mellem de to klubber endte 1-1.