Dna-spor kæder AK81'er til rockeroverfald på Amager

Politiet har anholdt en 26-årig mand, der mistænkes for at have deltaget i et overfald på to frafaldne HA'ere.

Københavns Politi har anholdt et 26-årigt medlem af HA-støttegruppen AK81, der mistænkes for at have deltaget i et drabsforsøg på to frafaldne HA'er i Ugandaskoven på Amager i København i september.

- Vi har dna-spor fra efterforskningen, og på baggrund af dem mistænker vi ham for at have deltaget i overfaldet, siger politikommissær Knud Hvass, Københavns Politi til Ritzau.

Manden blev anholdt i København onsdag eftermiddag og fremstilles torsdag i grundlovsforhør.

Her kan han vente en sigtelse for drabsforsøg oven på overfaldet på de to HA-rockere, der blev såret med henholdsvis knivstik og skud.

Overfaldet fandt formentlig sted i Ugandaskoven på Ugandavej, men knivofret - en 31-årig mand - blev, efter at han var blevet slået og stukket, smidt ud af en bil på Englandsvej i nærheden. Her blev han fundet af politiet.

Det andet offer - en 32-årig mand - blev fundet på bagsædet af en sort personbil på Englandsvej, hvor han lå med et skudsår i benet.

Ingen af mændene var i livsfare.

Politiet betragter drabsforsøgene på de to HA'er som et internt opgør i rockerklubben.

Begge mænd var kort forinden blevet smidt ud af Hells Angels og var i såkaldt "Bad Standing".

Umiddelbart efter drabsforsøgene anholdt politiet 30 Hells Angels-medlemmer i forskellige HA-klubhuse i Storkøbenhavn, men de måtte alle løslades igen uden at blive fremstillet i grundlovsforhør.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik