Weekendtip: Dansefestival, gæt en lort og Karen Blixens soveværelse

Umiddelbart har Dansefestival, gæt en lort og Karen Blixens soveværelse ikke noget med hinanden at gøre, men fællesnævneren er, at det er det, du kan opleve i weekenden

Suburban Dance Festival 2019

Dansekapellet i Københavns Nordvestkvarter byder op til dans. Det gør de fra denne weekend og en uge frem, hvor masser af kunstnere fra ind- og udland deltager. Festivalen viser det bedste inden for hip hop og urban dance. Derudover bliver der skatet og lavet parkour.

Der er workshops, forestillinger og masser af undergrundstemning både i dansekapellet og på en række andre locationer på Nørrebro, i Nordvest, Brønshøj og Tingbjerg. Og stort set alle kan deltage. Aldersgrænsen er fra 5 år og op.      

Hvor og hvornår:

Hovedlocationen er på Dansekapellet, Bispebjerg Torv 1, 2400 København NV. Fra lørdag den 18. til lørdag 25. maj.

Læs mere og se pogrammet og de resterende lokationer her

En rigtig lortedag - gæt et dyr

Naturvejleder Thomas Juul Heiders inviterer sammen med Biblioteket Kilden i Herlev til en dag i lortenes tegn. Derfor har du mulighed for at undersøge lort, andre dyrespor og lære en masse om dyr.
Lortenes farve, konsistens og lugt kan sige noget om, hvad dyret lever af.

Du kan også blive klogere på uglegylp, tarme og andre spændende ting, hvis du lægger vejen forbi Herlev denne weekend. Dagen slutter af med at der bliver trillet dyrelorte af havregrynskugledej.

Hvor og hvornår:
Lørdag den18. maj, kl. 11:00, Biblioteket Kilden, Dildhaven 40, 2730 Herlev. Biletteren er gratis.

Læs mere her

De nordiske norner

En iscenesættelse af Karen Blixens gamle tørreloft fra 1700-tallet og et indblik i hendes soveværelse for første gang nogen sinde. Det er noget af det, du kan opleve i smukke omgivelser ved Rungsted Kyst. 
”De nordiske norner” hedder den nye udstilling, som åbner netop denne weekend.

Det er kostumedesigner Maja Ravn, der har skabt en totalinstallation mellem de gamle bjælker og tørresnore, hvor naturens erotiske kraft og djævlen vælder frem. For det er netop det, som norner er, en gruppe af gudinder, som stammer fra nordisk mytologi, og som er herre over liv og død.

Hvordan det kan ses på Karen Blixen Museet, må du tage forbi og se.

Hvor og hvornår:

Fra den 17. maj –  den 29. december 2019 på Karen Blixen Museet, Rungsted Strandvej 111, 2960 Rungsted Kyst.

Læs mere her


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik