Borgmester vil skrotte kildevand

Fredensborg Kommunes nye borgmester vil gerne have plastikflaskerne med kildevand væk fra rådhuset, skriver Frederiksborg Amts Avis fredag.

Den nye borgmester i Fredensborg Kommune, Thomas Lykke Pedersen (S), er klar til at droppe kildevand på flasker på rådhuset. I stedet forestår han, at medarbejdere og gæster drikker vand fra det lokale vandværk.
- Vi har noget af det bedste vand i Danmark i vandhanerne, og derfor synes jeg ikke, at der er grund til at køre vand i flasker fra Nordjylland til vores rådhus, siger Thomas Lykke Pedersen (S), der godt er klar over, at forslaget i den store sammenhæng først og fremmest har signalværdi.
Men den signalværdi skal man absolut ikke undervurdere, lyder det fra projektleder Anders Hjorth Jensen fra Elsparefonden.
- Det har meget stor betydning, at politikerne og direktørerne er engageret i energibesparelser, fordi så breder det sig mere solidt ned i hele organisationen, siger Anders Hjort Jensen.
Det kritiske blik på kildevandet er i øvrigt blot et af mange projekter, der skal reducere Fredensborg Kommunes energiforbrug.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik