Bizart! Her tager de bussen med en kiste

Var der ikke råd til rustvognen?

Et yderst usædvanligt billede er lige nu gået viralt på det sociale medie Instagram. Billedet viser flere personer på vej ind i en bus med en stor hvid kiste. 

- Er rustvognen brudt sammen? Havde familien ikke råd til transporten? Er det en studerende på vej til studiestart efter en lang ferie? Så er man dødtræt om morgenen, skriver Anders Hemmingsen til billedet på Instagram. 

Han er ikke den eneste, der undrer sig over det bizarre optrin, der udspillede sig i Helsingør i sidste uge. Det vælter mildest talt med kommentarer til situationen, der i den grad også kom bag på buschaufføren. 

Efter lidt baksen frem og tilbage med kisten blev chaufføren utålmodig og lukkede dørene. Kisten kom med, men det gjorde flere af dem, der bar den, ikke. De måtte løbe efter bussen for at få kisten tilbage.

Heldigvis var der ikke tale om sørgende, der havde mistet en kær. Indehaverne af kisten viste sig at være skuespillere fra en fransk teatergruppe, skriver BT. 

Gruppen, der har for vane at lave sketches, der går lige til kanten, var en del af gadeteaterfestivalen Passage, der spillede i Helsingør i sidste uge. 

Skuespillerne lykkedes med at få kisten tilbage fra buschaufføren og sluttede optrinnet med at sejle ud i Helsingør Havn med både kiste og begravelsesoptog. 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Kultur

tivoli

Populær musical genopstår i Tivoli

Julevindue 1

Landets mest julepyntede vindue? Michael har brugt en uge og 1.500 kugler

20180511-071052-L-1920x1279we

Nørrebro-drengen Mads Mikkelsen erstatter Johnny Depp i storfilm

cosedis3

galleryFly-fotografs billeder skaber debat: ”Min kærlighedserklæring til hovedstadsområdet”

Helsingør

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere