Autoværksted brød ud i flammer

En brand i et autoværksted fik mandag Hovedstadens Beredskab til at rykke talstærkt ud. Ved siden af ligger en tankstation.

Opdatering: Københavns Politi oplyser på Twitter, at branden er slukket, og afspærringerne er blevet ophævet, så trafikken igen kan passere.

Både politi og brandvæse rykkede mandag eftermiddag ud til en brand i et autoværksted på Marbjergvej i Brønshøj, der ligger den yderligste kant af Københavns Kommune.

Det bekræfter både Hovedstadens Beredskab og Københavns Politi over for TV 2 Lorry.

- Vi skal til at vurdere røgfanen, når nu det er et autoværksted, siger Kristian Rohdin, vagtchef hos Københavns Politi og tilføjer:

- Vi skal heller ikke have køretøjer forbi branden, så vi laver noget afspærring.

Hovedstadens Beredskab sendte i første omgang fire køretøjer og 15 mand ud til branden, der typisk udsender giftig røg på grund af olie, dæk og andre brandbare materialer i værksteder.

Kort tid efter blev endnu en station tilkaldt til stedet som taktisk reserve.

(Artiklen fortsætter under videoen)

 

Benzintank som nabo

- Det er en mindre brugtvognsforhandler med et værksted tilknyttet, som står i flammer. Vi regner med at holde ilden i selve værkstedet, siger Michael Møller, som er vagthavende operationschef hos Hovedstadens Beredskab.

Værkstedet er bygget sammen med en villa, som beredskabet håber kan skærmes for ilden.

- Grunden, til at vi sender ekstra køretøjer derud, er, at der ligger en tankstation lige ved siden af, siger den vagthavende operationschef, som tilføjer, at intet tyder på, at flammerne udvikler sig mod tankstationen.

- Vi har godt tag i branden, siger Michael Møller.

Marbjergvej, der ligger nær Rødovre, er helt spærret pt., oplyser politiet.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik