Ifølge Nordsjællands Politi stak den 43-årig mand sin samlever i låret med en kniv, slog hende, rev hende i håret, lagde en pude over hendes hoved og tvang hende med ud i sin bil.

43-årig udvist: Bortførte og knivstak samlever

Litauisk mand idømt fængsel og udvisning for frihedsberøvelse af tidligere samlever

En 43-årig litauisk mand er ved Retten i Helsingør blevet idømt fængsel i to år og seks måneders fængsel og udvisning af Danmark for bestandig for vold, trusler om vold og frihedsberøvelse.

Ifølge Nordsjællands Politi stak den 43-årig mand sin samlever i låret med en kniv, slog hende, rev hende i håret, lagde en pude over hendes hoved og tvang hende med ud i sin bil. 

Herefter kørte han rundt med hende på Sjælland, hvor han udsatte kvinden for vold og trusler om vold. Først efter halvandet døgn lykkedes hende at slippe væk.

Læs også Stor narkosag: Politiet vil have otte fængslet

- Jeg er tilfreds med sagens udfald. Der er tale om en særdeles grov sag, hvilket afspejler sig i straffens længde, siger anklager Line Precht Rosberg fra Anklagemyndigheden ved Nordsjællands Politi.

Den 43-årige blev anholdt i færgelejet i Gedser, hvor han var på vej mod Tyskland. Han skal efter endt afsoning udvises af Danmark og må ikke vende tilbage.

Det var ikke en enig domsmandsret og den tiltaltes forsvarer ankede dommen. 

Læs også Politi løb om kap med tyve, men så kom Batman