​Ubådssagen chokerer sejlere

Ubeskriveligt, makabert og grusomt. Det er bare nogle af de ord, som blev brugt om den makabre sag på havnen i Dragør i dag. 

Leif Tolstrup er fisker og stævner ud fra havnen i Dragør. Efter det i dag blev bekræftet at den fundne torso var Kim Wall, er han lettet. 

- Jeg er glad for at det er kommet frem i lyset. Så kan noget af det da få en afslutning, siger Leif Tolstrup.

Når han går på arbejde i øjeblikket, kan han følge med i den makabre ubådssag fra tæt hold. Han fisker nemlig i Køge bugt, mens politiet leder efter Kim Walls resterende legemsdele.

- De ligger få hundrede meter fra garnene. Jeg fisker på syv meters dybde og de leder på 10-12 meter, siger Leif Tolstrup. 

Ekstra opmærksomme

Fiskeren er absolut ikke den eneste TV 2 Lorry møder på Dragør Havn, som er berørt af ubådssagen.

Henning og Elsebeth Buxbom er medlemmer i Dragør Sejlklub. De har tilbragt de seneste dage på vandet.

- Da vi hørte om det, sad vi og kiggede på gps’en. Vi var klar til at melde vores position, hvis vi opdagede noget, der kunne have med sagen at gøre, siger Henning Buxbom 

På grund af sagens natur og eftersøgningen i Køge bugt, er de ekstra opmærksomme mens de er på båden og de holder skarpere øje med ting, der skiller sig ud i vandet.

- Man tjekker lige de ting man sejler forbi, normalt så var vi nok bare sejlet videre, men nu kigger man da lige en ekstra gang.

Historien er ikke kun stor herhjemme. Sam Billcliff er fra Sussex i England, og der er historien også nået over.

- Det er meget sjældent vi hører nyheder fra Danmark, men den her kører meget i medierne herover, men det jo klart, når den er så makaber og grusom. Fortæller han.

Politiet har endnu ikke fastslået dødsårsagen og fortsætter eftersøgningen i Køge bugt. 

 

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik