Politiet afslører: Kim Walls blod fundet i ubåd

Politiet har fundet en række interessante spor i ubåden Nautilus.

Københavns Politi kunne på et pressemøde onsdag morgen løfte sløret for en række nye interessante spor i sagen om den svenske journalist Kim Walls død.

Drabschef hos Københavns Politi, Jens Møller, fortalte blandt andet, at der er fundet blod fra Kim Wall i ubåden Nautilus, efter at den blev tømt for cirka 38.000 liter saltvand.

- Vi sikrede en håndbørste og en tandbørste for at få hendes dna. Vi fandt også blod i ubåden, og der er et match, sagde Jens Møller på pressemødet.

En anden opsigtsvækkende oplysning, der kom frem, var, at man på Kim Walls torso har fundet et stykke metal, som angiveligt skulle sikre, at kroppen drev til havets bund.

Skader på liget
Jens Møller fortæller desuden, at kroppen havde skader, der tydede på, at nogen har forsøgt at presse luften ud af kroppen, så den gik til bunds og ikke flød på vandet.

Tidligere på morgenen skrev politiet på Twitter, at en dna-test har vist, at torsoen, som mandag blev fundet ved Amager, tilhørte svenske Kim Wall.

Kim Wall har været eftersøgt siden natten til fredag 11. august, hvor hendes kæreste meldte hende savnet.

Hun var taget med på en sejltur i ubåden "UC3 Nautilus", men vendte ikke tilbage som aftalt og var heller ikke på ubåden, da den blev fundet fredag formiddag.

Peter Madsen er varetægtsfængslet for uagtsomt manddrab under særlige omstændigheder og sigtet for drab. Han nægter sig skyldig.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

Men In Black, København den 27 februar 2021 demonstration mod nedlukning

Politi anholder otte til demonstration mod coronarestriktioner

20_percent

playÉn person anholdt ved demonstration i København

Hærværk overvågningsbilleder Kagefryd Helsingør 112 politi

Politi efterlyser gerningsmand bag politisk motiveret hærværk mod kagebutik

Efterlyst mand

23-årig mand anholdt og sigtet for voldtægt i Nordsjælland

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere