Lig i vandet ved Tisvilde identificeret: Yngre dansk mand

Nordsjællands Politi har tirsdag identificeret den mand, der mandag i sidste uge blevet fundet død i vandet ved Tisvilde.

Den mand, der mandag i sidste uge blev fundet død i vandet ud for Tisvildeleje, er tirsdag blevet identificeret.

Det oplyser Nordsjællands Politi til TV 2 Lorry.

- Det er en dansk mand i 20'erne. Vi har fået ham identificeret, fordi pårørende har set de billeder, vi har offentliggjort, og taget kontakt til os, siger efterforskningsleder Henrik Gunst til TV 2 Lorry.

Han vil af hensyn til familien ikke oplyse mere om den døde mand. Det vides således ikke hvor i landet, manden kommer fra.

Da manden blev fundet, var han kun iført underbukser. Men om livet var der bundet et sjippetov med to vægte, der hver vejede 7,5 kilo.

Nordsjællands Politi betragtede først sagen som et 'mistænkeligt dødsfald', men har siden slået fast, at manden døde af drukning, og at der ikke ligger en forbrydelse bag.

- Vi betragter sagen som en tragisk hændelse og efterforsker derfor ikke længere sagen som et mistænkeligt dødsfald, sagde Henrik Gunst i sidste uge.

Mandens lig blev obduceret sidste onsdag, men obduktionen kunne ikke fastslå mandens identitet, og hverken henvendelser til danske politikredse eller udenlandsk politi bragte Nordsjællands Politi nærmere en identifikation af manden. 

I et forsøg på at få manden indentificeret offenliggjorde Nordsjællands Politi torsdag to billeder af den afdøde, og det er altså disse billeder, som mandens pårørende har set. 

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

Magnus Buhl Hansen

playMagnus Buhl Hansen blev dræbt af vanvidsbilist på Langebro - nu begynder sagen

20200216-111000-L-1920x1280we

Fire mænd dømt i spektakulær sag om kokain fra fragtskib

Skyderi i Brønshøj

Skud og knivstik i nat: To mænd bragt på hospitalet - fem kræves fængslet

Nivå Havn

Helikopter finder livløs mand i vandet ud for Nivå Havn

Gribskov

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere