Værtshus lukker: Mindst to ansatte smittet med corona

To medarbejdere på Solrød Center Pub er konstateret smittet med corona - nu lukker pubben.

Det var desværre ikke mange dage, værtshuset Solrød Center Pub fik som åbnet værtshus efter den godt to måneder lange coronalukning.

Pubben åbnede den 18. maj, og 12 dage efter - den 30. maj, kom beskeden om at to medarbejdere var smittet med Covid-19. Det førte straks til en beslutning om at lukke, og det er den beslutning, indehaver Diane Mørch Andersen nu fortæller om på Facebook.

- Vi er dybt berørte af situationen og ønsker først og fremmest rigtig god bedring til vores 2 medarbejdere. Vi vil også gerne opfordre vores trofaste kunder til at være opmærksomme på eventuelle symptomer hos dem selv, hvis de har været gæst på Solrød Center Pub i perioden 18-26. maj, hvor de to smittede medarbejdere var på arbejde, skriver hun.

Levede op til reglerne

Pubben havde ellers gjort alt for at leve op til de krav og regler, der gælder for værtshuse, som er genåbnet. Dagen før åbningen var politiet på besøg for at sikre, at overholdelsen af myndighedernes retningslinjer var på plads, og de havde ifølge Diane Mørch Andersen intet at udsætte på forholdene. 

- Men på trods af overholdelse af myndighedernes anbefalinger om afstand, tilgængelig håndsprit flere steder, afmærkninger i gulv, åbne døre til forbedring af indeklima samt skiltning om max. antal gæster har det desværre ikke været nok til at holde Covid-19 ude, konstaterer hun.

Medarbejdere venter på testresultat

Hun er selv testet negativ for Covid-19. Pubbens øvrige medarbejdere er også blevet testet, men har ikke modtaget resultaterne endnu.

Diane Mørch Andersen fortæller, at der ikke er taget beslutning om, hvornår man kan åbne igen, men at det sker, når det vurderes fuldt forsvarligt.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Coronavirus

def_thumb,50_percent

playTrods lave smittetal får Allerød ikke lov til at genåbne: "Det var en mavepuster"

20210128-204057-L-1920x1280we

Overblik: Her er regeringens genåbningsplan

20200521-163956-L-1920x1279we

Regeringen åbner skoler gradvist op med krav om test - men hovedstadsområdet må vente

20210208-102444-L-1920x1280we

liveblogRegeringen og støttepartier er enige om genåbning

Solrød

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere