Revydronning vender ikke tilbage til Bakken

Lisbet Dahl har været sygemeldt med stress siden starten af juli. Nu står det klart, at hun ikke vender tilbage til scenen i år.

75-årig Lisbet Dahl blev i juli ramt af folkesygdommen stress. Det betød at hun var nødt til at trække sig fra den supertanker hun i en menneskealder har stået i spidsen for. 

Cirkusrevyen måtte undvære Lisbet Dahl, men det var planen at hun skulle vende tilbage senere på sæsonen. 

- Det har været en hård periode, og især for Lisbet, der som medvirkende instruktør har lavet en fantastisk revy, men et sygdomsforløb og mange bolde i luften har tæret på hendes kræfter, sagde Cirkusrevyens direktør Torben "Træsko" Pedersen 6. juli. 

Lisbet Dahl var syg fra flere forestillinger i opstarten på årets revy. Da skyldtes det en infektion i kroppen, der ikke var coronarelateret.

Efterfølgende har hun fået konstateret stress, og på sin læges opfordring skal derfor holde sig helt i ro, så hun kan blive klar til sidste etape af den populære Cirkusrevy til efteråret. 

Men det kommer ikke til at ske. 

Lisbet Dahl skulle have have indtaget en af sine mange glansroller som Lars Løkke, men det bliver der ikke noget af i denne omgang.
Lisbet Dahl skulle have have indtaget en af sine mange glansroller som Lars Løkke, men det bliver der ikke noget af i denne omgang.
Foto: Henrik Petit

Cirkusrevyen har på sin facebookside nu meldt ud, at Lisbet Dahl ikke vender tilbage i år. 

- Hun har det godt og er i bedring, men samler kræfter til Cirkusrevyen 2022. Det betyder, at holdet resten af sæson 2021 består af Ulf Pilgaard, Niels Olsen, Merete Mærkedahl, Niels Ellegaard og Henrik Lykkegaard, skriver revyen. 

- Vi savner alle herude Lisbet, men helbredet kommer altid i første række. Lisbet har det bedre, men stress er alvorligt, og da Cirkusrevyen er en krævende produktion, har vi i samråd valgt, at Lisbet fortsat holder sig i ro. Jeg glæder mig til at se Lisbet på scenen igen til næste år, og jeg er så glad for, at holdet i år på trods af hendes fravær hver aften spiller en forrygende revy i teltet foran vores fantastiske gæster, der har bakket os op hele vejen, siger Cirkusrevyens direktør Torben ”Træsko” Pedersen.

Lisbet Dahl er tilbage i Cirkusrevyen, når sæson 2022 skydes i gang den 7. maj.