Ulf Pilgaard trækker i arbejdstøjet: - Jeg har virkelig savnet at spille revy

Coronapandemien førte til aflysning af årets cirkusrevy. Men i 2021 kommer der liv i teltet. Det lover folkene bag den folkekære revy i cirkusteltet på Bakken.

På søndag den 15. november fylder Ulf Pilgaard 80 år, og i anledningen af den runde dag, oplyser Cirkusrevyen nu, at der er fuld gang i arbejdet med en revy, der kan gennemføres trods corona og restriktioner. Og hvis de restriktioner, der gælder i øjeblikket, bliver opretholdt - så kan revyen gennemføres med Ulf Pilgaard og resten af holdet på scenen.

- Vi kigger naturligvis på, hvordan vi for eksempel kan spille for et mindre antal gæster, som kravene er nu samt en række andre løsninger, så vi kan leve op til de restriktioner, der måtte gælde til sommer. Alle kan derfor godt glæde sig, Cirkusrevyen 2021 er på vej, siger revydirektør Torben "Træsko" Pedersen i en pressemeddelse om næste års revy.

Holdet bag revyen

Revyholdet består  af Ulf Pilgaard, Lisbet Dahl, Niels Olsen, Merete Mærkedahl, Henrik Lykkegaard og Niels Ellegaard, og de går fra den 1. maj 2021 på scenen i teltet. For nyligt mødtes de for første gang, og instruktør Lisbet Dahl ser frem til en sommer, hvor de mange gæster kan opleve revyen igen. 

- Efter en lang sommer uden revy, glæder jeg mig til at vi næste år kan mødes igen. Vi har alle på holdet savnet at se gæsterne i teltet hele sommeren, og selvom kulturlivet som alle andre været hårdt ramt under coronapandemien, er teatre og kulturinstitutioner heldigvis åbne nu, og derfor er jeg virkelig glad for, at vi kan glæde os til endnu en dejlig revysæson på Bakken, siger Lisbet Dahl.

Pilgaard glæder sig

På søndag den 15. november fylder Ulf Pilgaard 80 år, og i 2021 kan han fejre sit store jubilæum og afslutning i Cirkusrevyen med imponerende 40 sæsoner i bagagen.

- Jeg kan nærmest ikke huske, hvornår jeg sidst har haft noget, der minder om en hel sommer fri, men jeg har virkelig savnet at spille revy hele sommeren for alle de mange mennesker, der havde glædet sig til en sjov og underholdende aften i teltet. Jeg glæder mig til næste år, når vi endelig kan mødes og se tilbage på denne her mærkelige tid med satire og sjove numre, for det trænger vi vist alle sammen til, fortæller Ulf Pilgaard.

Der er nu solgt over 100.000 billetter til Cirkusrevyen 2021. Det forholdsvist store antal skyldes, at en stor del af billetkøberen til årets aflyste revy har fået deres billet overført til 2021.
 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Kultur

skøjtebane i zoo

playZoologisk Have åbner ny vinterattraktion for første gang

skøjtepige

Skøjtebaner lukker overalt, men her åbner en ny - af plastik

Roskilde Badet, svømmehal

playSkandaleramt svømmehal blev dobbelt så dyr og forsinket: Nu skal sagen kulegraves

Hillerød Madmarked

Nyt madmarked på vej: "Det er, hvad folk vil have"

Gentofte

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere