Sidste udkald: Kun få dage tilbage, hvis du vil sikre dig billet til billig gourmetmad

Det er sidste udkald, hvis du skal sikre dig en billet til en kulinarisk oplevelse i efterårsferien. Billetsalget lukker søndag.

Efterårsferien har hidtil velsignet os med regn og blæst i stride strømme. Hvad er derfor mere nærliggende end en tur på restaurant til et godt måltid mad?

Heldigvis er der god mulighed for netop det i ferien. Madfestivallen DinnerDays har været i gang siden i mandags. Her har 48 restauranter i Lorrys sendeområde slået dørene op for gæster, der kan købe billet til en tre retters menu til 215 kroner.

Festivallen afsluttes på søndag, og der er allerede 12.000 gæster, der har købt billet til en restaurant i København og omegn. Heldigvis kan du nå det endnu, hvis du også vil ud og have et godt måltid mad i løbet af weekenden.

Michelin på menuen

Flere restauranter på listen er nævnt i den seneste udgave af Michelinguiden.

Et af de steder er Restaurant Koefoed, der ligger i Indre By i København. Ifølge køkkenchefen er DinnerDays en god mulighed for at promovere restauranten ud til et bredere udsnit af befolkningen.

- Vi har rygende travlt i efterårsferien, da vi både har besøg af vores stamgæster, men også af nye gæster. Det er også det, der gør DinnerDays interessant for os, vi kan nemlig nå ud til et langt bredere publikum, siger Jonas Borring-Birch i en pressemeddelelse.

quote Vi har fået godt gang i hjulene siden corona

Jonas Birring-Borch, Restaurant Koefoed

Netop muligheden for at gøre sig synlig overfor flere mennesker er en kærkommen mulighed på bagkant af to store corona-nedlukninger.

- Vi har fået godt gang i hjulene siden corona, men her er det også vigtigt for os ikke at hvile på laurbærrene men hele tiden forny os, sådan at vi fortsat har fyldte borde. Og her hjælper det selvfølgelig også med skulderklappet fra Michelinguiden, siger Jonas Borring-Birch.

Gæsterne er tilbage

Hos DinnerBooking, der står bag DinnerDays, oplever man også, at danskerne i stor stil er vendt tilbage til restauranterne. I alt har 2,3 millioner danskere booket bord gennem DinnerBookings portal i månederne august og september. I 2020 var antallet i samme periode blot 1,6 millioner.

- Vi kan tydeligt mærke gæsternes appetit for at spise ude i efterårsferien, og særligt til DinnerDays, da restauranterne er superprofessionelle og er konsekvente i at levere sublime spiseoplevelser, siger Sofja Sivertslev, kommunikationschef hos DinnerBooking.

Hvis det kunne friste med en gang Coq au Vin på Restaurant Furesøbad i Værløse eller en omgang krogmodnet svinenakke på Skipperhuset i Fredensborg, er det altså bare med at købe en billet på www.dinnerdays.com, hvor du kan få et overblik over alle de restauranter, der kan købes billet til.