Program for Bogforum 2019: Mød forfatterne Jussi Adler-Olsen og Linse Kessler hos TV 2 Lorry

Bella Center åbner igen dørene for en verden fuld af bøger, når Bogforum 2019 løber af stablen. TV 2 Lorry er også med – og byder indenfor til interview med en perlerække af forfattere som Jussi Adler-Olsen, Linse Kessler, Sara Blædel og Puk Elgård.

Det er én af de tider på året, som læseheste glæder sig allermest til. Tiden, hvor bøger i alle afskygninger står – ryg ved ryg. Og hvor mange af bøgernes forfattere mænger sig mellem de mange besøgende.

Der er selvfølgelig tale om Bogforum 2019, der i år kan slå dørene op for 27. gang den 15. og 17. november.

Gennem de seneste år har også TV 2 Lorry været repræsenteret på Bogforum - og i år er ingen undtagelse. Ikke fordi vi har udgivet en bog om stærk, regional journalistik. Men fordi vi gerne vil give dig muligheden for at møde nogle af de mennesker, der er bag bøgerne.

Det foregår på vores egen scene. Herfra vil man i weekenden kunne høre stærke interviews med folkekære forfattere.  

Jusse Adler-Olsen, Sara Blædel og Linse Kessler er bare nogle af de forfattere, du kan møde på Bogforum 2019 hos TV 2 Lorry.
Jusse Adler-Olsen, Sara Blædel og Linse Kessler er bare nogle af de forfattere, du kan møde på Bogforum 2019 hos TV 2 Lorry.
Foto: Søren Bidstrup

Bl.a. får vi besøg af Danmarks nok stærkeste krimi-par: Jussi Adler-Olsen og Sara Blædel. De vil hver især fortælle om deres nyeste værk. Og om processen, inspirationen og arbejdet med bøgen.

Også Peter Øvig-Knudsen gæster TV 2 Lorrys scene. Det gør han for at fortælle en meget personlig beretning om en mor med svær, psykisk sygdom og de tanker, der følger med i forhold til én selv.

Og så er der familiehygge på programmet, når Ellen og Keld Hillingsø kommer forbi for at fortælle om den bog, de netop har færdiggjort i fællesskab.

TV 2 Lorrys interviews på Bogforum 2019

Der er al mulig grund til at kigge ud forbi TV 2 Lorrys scene hen over weekenden.

Men har du ikke mulighed for det, vil du efterfølgende kunne se alle interview på vores egen kanal. Derudover vil du kunne finde sammenklippede versioner af de mange interview i vores 19.30 udsendelser i næste uge og i stor stil på vores digitale platforme.

På Bogforum 2018 talte TV 2 Lorrys Sascha Yang med Hella Joof og Karen Thisted om deres bog: "Bryster skal hoppe, når man hikker". Se det sjove interview her:

Den store samtale om livet.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Kultur

Færgekroen hejses ind i Tivoli

playHer bliver en ny udgave af Tivolis Færgekroen hejst ind

Grand Teatret

Københavnsk nichebio kåret blandt verdens smukkeste

genforening galvmaleri

Kulturorganisation vil lave gavlmaleri i København gratis - men mangler en husgavl

20_percent

playOplev i weekenden: Plant foråret frem

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere