Nu er der åbnet for billetter til Danmarks største madfestival

Der er bogstaveligt talt noget for enhver smag, når Copenhagen Cooking igen vender tilbage efter et års corona-pause.

Siden starten i 2004 har madfestivalen Copenhagen Cooking været en årlig tilbagevendende begivenhed i København, der gennem årene har den vokset sig til at være landets største. 

Det sidste år har festivalen dog måtte holde en ufrivillig corona-pause, men nu bliver det igen muligt for tusindvis af danskere at får udfordret smagsløgene, når Copenhagen Cooking løber af stablen fra den 20. til den 29. august. 

Billetterne til de mere end 60 forskellige arrangementer er netop blevet offentliggjort, og der bliver bogstaveligt talt noget for enhver smag, ligesom der venter gastronomiske oplevelser for både store og små. 

Fortjener at blive fejret

Og ifølge festivaldirektør Stine Lolk, har den københavnske mad-scene fortjent at blive hyldet efter en udfordrende periode med corona. 

- Selv om især restaurantscenen har været presset, er det imponerende at se, hvor sprudlende og fyldt med energi den københavnske madscene stadig er. Vi er stadig med i den absolutte superliga over kulinariske hovedstæder, og kvaliteten og mængden af gode spisesteder, dygtige producenter og madfolk er heldigvis fortsat stort. Det fortjener at blive fejret, og det vil vi med årets Copenhagen Cooking, siger Stine Lolk i en pressemeddelse. 

Israels Plads kommer til at danne rammen om festivalpladsen, hvor man både kan opleve hot-dogs udover det sædvanlige og en hyldest til smørrebrødet. 

Derudover vil der være arrangementer over hele byen, hvor man kan smage, se, høre og føle sig igennem mad i alle afskygninger. 

Årets festival byder også på et gensyn med høstfesten, der er et højdepunkt for mange, hvor hvor Frederiksberg Alle for en aften bliver omdannet til et langbord med fællesspisning.

Du kan se hele programmet og købe billetter her. 

I klippet nedenfor kan du se et tidligere indslag, hvor TV 2 Lorry besøger Copenhagen Cooking.

Direkte fra Copenhagen Cooking, der åbnede i dag