Familiefar sporløst forsvundet på 12. døgn: Politi fortsat på bar bund

En 56-årig hjalp en ven med at flytte 2. juledag. Efter han blev sat af ved bopælen, har ingen set ham.

Arkivfoto. Foto: Niels Christian Vilmann/Ritzau Scanpix

En 56-årig familiefar er forsvundet på 12. døgn, efter han forlod familiens villa i Brønshøj 2. juledag ud på aftenen.

Den 56-årige nordmand havde holdt jul i Sverige, men var taget tidligere hjem til København for at hjælpe en ven med at flytte, oplyser Brian Belling, der er leder af afdelingen for personfarlig kriminalitet i Københavns Politi.

Efter at have hjulpet vennen, bliver den 56-årige kørt hjem, hvor vennen sætter ham af ved bopælen klokken lidt over 18. Siden er der ingen, der har set den 56-årige.

- Den forsvundne mands kone har telefonisk kontakt med ham klokken lidt over 19. Det er det sidste, vi ved om, hvor han er henne, siger Brian Belling.

Læs også Familiefar forsvundet siden 2. juledag - nu beder politi borgere om hjælp

Ragner Haug menes at have forladt sin bopæl i Brønshøj i tidsrummet mellem klokken 19.15 og 21.00. Han forlod hjemmet uden hverken mobiltelefon, pung eller andre personlige ejendele.

Sådan beskrives Ragner Haug:

  • Ca. 185 cm høj og spinkel af bygning
  • Gråt kort hår
  • Taler dansk med norsk accent
  • Kan være iført en blå jakke af mærket Peak Performance

 

Kilde: Københavns Politi

Politi gennemgår videoovervågning

For nuværende er der ikke noget i politiets efterforskning, der tyder på, at familiefaren skulle have været i nedtrykt sindstilstand på tidspunktet for hans forsvinden.

Derfor har politiet fortsat ikke nogen teori om, hvad der kan ligge bag mandens forsvinden.

- Vi har søgt ret intensivt i nærområdet, både som humanitær eftersøgning, men også elektronisk i form af videoovervågninger, siger Brian Belling.

- Vi er i besiddelse af hans telefon på hans egen bopæl, og så har vi indhentet en masse video, som vi fortsat er ved at gennemgå. Der er rigtig meget video i det offentlige rum, så til at starte med har vi gennemgået nærområdet, og nu udvider vi gradvist mere og mere for at se, om vi kan se ham på noget overvågning, siger han.

Beboere i området skal holde øje

Politiet har undersøgt området omkring familiens bopæl med politihunde, ligesom et nærliggende vandområde er blevet undersøgt med dykkere uden held.

Derfor opfordrer politiet borgere, der bor i området til at kigge efter i haver, garager, redskabsskure eller lignende steder, hvor den 56-årige kan have søgt tilflugt.

Læs også Forsvundet siden torsdag - politiet efterlyser 56-årig

- Det er før set, at folk har søgt tilflugt fra kulden sådanne steder, når temperaturen falder, siger Brian Belling.

I sager, hvor folk forsvinder, er der sjældent mønstre, forklarer Brian Belling. Derfor er de fleste sager atypiske, og her er den 56-åriges forsvinden ingen undtagelse.

- Vi fortsætter, indtil vi har fundet ham. Vi har før haft lignende situationer med folk, der er forsvundet, hvor nogle af dem er dukket op lang tid efter. Der er ikke noget typisk billede i de her sager, siger lederen af afdelingen for personfarlig kriminalitet.

Mistænkelig firehjulstrækker

Morgenen efter den 56-åriges forsvinden, den 27. december omkring klokken 07.30, bemærkede et vidne en koksgrå firehjulstrækker foran familiens bopæl.

Oplysninger om denne bil, andre biler eller personer, som er set på omkring hans bopæl i Brønshøj den 26. eller 27. december, vil politiet også gerne have informationer om.

Københavns Politi hører gerne fra vidner på telefonnummer 114.

 

TV 2 Lorry har tidligere skrevet navnet på den efterlyste. Den 7. januar blev han fundet død ved Vestvolden i Brønshøj. Derfor har vi slettet hans navn.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik