Familiefar forsvundet siden 2. juledag - nu beder politi borgere om hjælp

Københavns Politi opfordrer beboerne i den københavnske bydel Brønshøj til at kigge efter en 56-årig mand, der siden den 26. december har været forsvundet.

Arkivfoto. Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Opdatering den 8.1.2020

TV 2 Lorry har tidligere skrevet navnet på den efterlyste. Den 7. januar blev han fundet død ved Vestvolden i Brønshøj. Derfor har vi slettet hans navn.

Har du set manden på billedet?

I så fald må du meget gerne ringe 114 og hjælpe Københavns Politi, der efterlyser den 56-årige bortgåede mand på billedet.

Han blev sidst set 2. juledag, torsdag den 26. december - altså for mere end en uge side.

Det oplyser Københavns Politi.

Læs også Forsvundet siden torsdag - politiet efterlyser 56-årig

Beskrivelse af den 56-årige:

  • Ca. 185 cm høj og spinkel af bygning
  • Gråt kort hår
  • Taler dansk med norsk accent
  • Kan være iført en blå jakke af mærket Peak Performance

Han menes at have forladt sin bopæl i Brønshøj i tidsrummet mellem klokken 18.15 og 21.00.

Derfor opfordrer politiet særligt øvrige beboere på samme vej samt nærliggende adresser til at kigge efter den 56-årige mand.

Ifølge politiet bør man holde særligt øje i haver, garager, skure samt kælderskakter og lignende i søgningen efter den 56-årige.

Firehjulstrækker efterlyses

Politiet er i besiddelse af mandens mobiltelefon, pung og andre personlige ejendele, som blev fundet på bopælen.

Morgenen efter, den 27. december kl. ca. 07.30, bemærkede et vidne en koksgrå firehjulstrækker foran familiens bopæl. Oplysninger om denne bil, andre biler eller personer, som er set på Boserupvej den 26. eller 27. december, vil politiet meget gerne have informationer om.

Københavns Politi offentliggjorde den 28. december et billede af manden sammen med et signalement og oplysninger om, at han var forsvundet. Politiet har undersøgt området omkring familiens bopæl med politihunde, ligesom et nærliggende vandområde er blevet undersøgt med dykkere.

Københavns Politi hører gerne fra vidner på telefonnummer 114, men har på nuværende tidspunkt ikke yderligere oplysninger til sagen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik