56-årig fundet død efter at have være forsvundet siden 2. juledag

Den 56-årige er fundet død ved Vestvolden.

00:10

Politiet var tirsdag eftermiddag til stede ved Vestvolden i Brønshøj, hvor den 56-årige blev fundet død. Video: Presse-fotos.dk - v/Mathias Øgendal

Efter at have være savnet i 12 dage er en 56-årig mand tirsdag eftermiddag fundet død ved Vestvolden i Brønshøj.

Det oplyser Københavns Politi, der har været til stede ved Vindingevej ved Vestvolden i Brønshøj med teknikere og dykkere tirsdag eftermiddag, til TV 2 Lorry.

Læs også Politiet søger vidner efter groft overfald

De pårørende er underrettet. 

Sagen efterforskes ikke som mistænkelig, oplyser Københavns Politi til TV 2 Lorry. Teknikere, der har foretaget ligsyn, har foreløbigt ikke set tegn på, at der skulle være sket en forbrydelse. 

Den 56-årige blev fundet af betjente som led i en ny eftersøgning med politihunde. 

Artiklen fortsætter efter billedet...

Politiet er mandag eftermiddag massivt til stede ved Vestvolden i Brønshøj. Foto: Presse-fotos.dk - v/Mathias Øgendal

Forsvandt efter vennetjeneste

Den 56-årige normand forlod familiens villa i Brønshøj 2. juledag ud på aftenen.

Han havde holdt jul i Sverige, men var taget tidligere hjem til København for at hjælpe en ven med at flytte, oplyste Københavns Politi mandag til TV 2 Lorry. 

Efter at have hjulpet vennen, blev han kørt hjem, hvor vennen sætter ham af ved bopælen klokken lidt over 18. Siden er der ingen, der har set den 56-årige.

Læs også 49-årig mand anholdt for at forsøge at lokke pige til samleje

Den 56-åriges kone har kontakt med sin mand lidt efter klokken 19. Herefter ved politiet intet om, hvor han skulle være. 

Tidligere har politiet arbejdet efter en teori om, at han skulle have forladt sin bopæl i Brønshøj mellem klokken 19.15 og 21.00. Han forlod hjemmet uden hverken mobiltelefon, pung eller andre personlige ejendele.

Politiet er mandag eftermiddag massivt til stede ved Vestvolden i Brønshøj. Foto: Presse-fotos.dk - v/Mathias Øgendal

Intensiv eftersøgning

Siden har politiet søgt “intenstivt” - og også gennemgået videoovervågning. I første omgang har politiet gennemsøgt videomateriale fra nærområdet og dernæst gradvist udvidet området mere og mere.

Politiet har i forbindelse med eftersøgningen undersøgt området omkring familiens bopæl med politihunde, ligesom et nærliggende vandområde er blevet undersøgt med dykkere uden held.

Læs også Døbt i bobler: Inge og Olivia fik deres navn - nu skal de på arbejde

Politiet har også efterlyst vidner, der morgenen efter den 56-åriges forsvinden omkring klokken 07.30 skulle have bemærket en koksgrå firehjulstrækker foran familiens bopæl.

Opdatering den 8.1.2020

TV 2 Lorry har tidligere skrevet navnet på den efterlyste mand, men efter han er blevet fundet død, har vi valgt at fjerne hans navn og navnet på den vej, han boede på.

  Foto: Local Eyes

  Foto: Local Eyes

  Foto: Local Eyes

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik