Trods forvirring: Skøjtehallen er åben i efterårsferien

Copenhagen Lions oplyste at Ørestad Skøjtehal er lukket, men kommunen oplyser, at Ørestad Skøjtehal er åben i efterårsferien.

Rettelse: Tidligere fremgik det i artiklen at Ørestad Skøjtehal har åbent mellem 13.00-16.00, men det er korrekte er 13.00-15.00.

"Ørestad Skøjtehal er lukket for offentligt skøjteløb." Sådan lød meldingen lørdag fra Copenhagen Lions, der tidligere var ansvarlige for driften af Ørestad Skøjtehal. 

Skøjtehallen har været lukket denne weekend, men mandag åbnes der for offentligheden, oplyser Københavns Kommune. 

Det er nemlig kommunen, der har overtaget driften af skøjtehallen, og dermed også kommunen, som forvalter åbningstiderne.

Gratis adgang

Københavns Kommune oplyser til TV 2 Lorry, at Ørestad Skøjteklub er åben for offentligtheden mellem klokken 13.00 og 15.00 mandag til fredag denne uge. 

Der vil desuden i efterårsferien være gratis adgang mandag-fredag som et "plaster på såret" fordi, det ikke var muligt at holde åbent i forgangne weekend. 

Der er fra tirsdag mulighed for at låne skøjter gratis i skøjehallen. Hvis du vil afsted i dag, skal du selv medbringe skøjter. 

Kultur- og fritidsforvaltningen oplyser, at man arbejder på en plan for åbningstider for uge 43. 

Foreningen politianmeldt

Copenhagen Lions stod tidligere for driften af Ørestad Skøjtehal, men Kultur og Fritidsforvaltningen i Københavns Kommune har opsagt aftalen og hjemtaget driften. I februar blev Copenhagen Lions sat under skærpet tilsyn. 

Siden er er der blevet udarbejdet en rapport fra kommunens egen vagthund Intern Revision, hvor det fremgår, at der har været rod i regnskaber blandt andet med ansættelsesforhold, skat og moms. 

Derfor har Kultur- og Fritidsforvaltningen i Københavns Kommune anmeldt foreningen Copenhagen Lions til politiet og skat. 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Kultur

Tegning af Moen bynavne

Har du også undret dig? Her er forklaringen på sære bynavne i Lorryland

60_percent

playDigteren Peter Laugesen om klimaforandringerne: Det er trist at være magtesløs tilskuer

Bakken

playBakken får ny forlystelse - bliver den første af sin slags i Nordeuropa

Roskilde Festival Foto Maria Albrechtsen MortensenRitzau Scanpix

Kulturminister foreslår tilpasset støtteordning til festivaler

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere