Flere gruppeformænd ønsker undersøgelse af Anna Mee-sagen

Flere gruppeformænd i Københavns Borgerrepræsentation fortæller nu, at de bakker op om, at Anna Mee-sagen bliver undersøgt. Det skriver Berlingske.

Anna Mee Allerslev-sagen skal undersøges. Sådan lyder udmeldingen fra flere gruppeformænd i København til Berlingske i dag.

Det kommer, efter det onsdag kom frem, at de lækkede oplysninger om Anna Mee Allerslevs bryllup på Københavns Rådhus formentlig kom fra en forvaltning, som overborgmester Frank Jensen (S) har ansvaret for. Alligevel har overborgmesteren selv meldt ud, at han ikke mener, at der er behov for en undersøgelse af sagen.

I Berlingske opfordrede Mette Annelie Rasmussen fra de Radikale onsdag Frank Jensen til at undersøge, hvem der har lækket oplysningerne samt motivet bag. Nu følger flere politikere trop.

- Jeg er tilhænger af tillidsbaseret ledelse, fordi det mindsker bureaukrati. Men det skal gå begge veje. Derfor er det vigtigt, at vi sætter en intern undersøgelse i gang og finder ud af, hvad der er op og ned i forhold til lækket, siger Heidi Wang, der er gruppeformand for Liberal Alliance, til Berlingske.

- Jeg synes, at Frank Jensen skal overveje at sætte gang i en undersøgelse af lækket, siger også Klaus Mygind, byrådsmedlem for SF, til avisen.

De Konservatives gruppeformand, Jakob Næsager, vil ligeledes have, at lækket skal undersøges. Men ifølge Berlingske er han enig med overborgmesteren i, at det ikke er muligt at gennemgå alle medarbejderes mail og IP-adresser, fordi det er for omfattende.

- Men overborgmesteren skylder en tilbagemelding på en undersøgelse til gruppeformændene, siger Jakob Næsager til avisen.

V og Frank Jensen har ingen kommentarer til Berlingske.