Festpirater holdt fredelig fest på Jagtvej 69

Det blev et roligt arrangement fredag aften på Jagtvej 69. I aften er der fest igen i Ungdomshuset.

Fredag aften blev der holdt fest på Jagtvej 69. Det var en gruppe unge ved navn 'Party Rebels', der havde planlagt fest med dans, musik og visuelt lysshow på nabohusets facade. 

Gruppen Party Rebels havde tidligere meldt ud, at politiet skulle holde sig et stenkast væk, men tonen var langt mere fredsommelig, da TV 2 Lorrys reporter mødte en af arrangørerne, inden festen for alvor gik i gang.

- Jeg håber på en god dialog med politiet, jeg tror de har deres fredelige hat på, siger Christina, der bare ville kaldes ved sit fornavn. 

Festen var ligesom demonstrationen onsdag d. 1. marts en markering af 10-års dagen for rydningen af Ungdomshuset på Jagtvej 69.

quote - Det gik som håbet, det var rigtig fint. Der var ingen problemer med festen.

Michael Andersen, vagtchef, Københavns Politi.

Arrangørerne havde inden festen været i kontakt med politiet i håb om, at der ikke ville opstå problemer som under demonstrationen.

Festen var varslet til at starte klokken 20.00, og den forløb uden problemer.

- Det gik som håbet, det var rigtig fint. Der var ingen problemer med festen, siger Michael Andersen, vagtchef, Københavns Politi til TV2 Lorry.  

Politiet var ikke til stede, men der blev først tilsyn som ved alle andre varslede arrangementer. 

- De lukkede festen ned ved midnatstid som aftalt, siger Michael Andersen, Københavns Politi. 

Endnu en fest

Gruppen Party Rebels er ikke en del af Ungdomshuset på Dortheavej.

Men igen i aften er der fest på programmet, hvor 11 bands spiller under overskrifteten '10 år - intet glemt, intet tilgivet.'