Politiet efterlyser mand - mistænkt for at stå bag grumt knivoverfald

En 34-årig mand blev stukket flere gange på kroppen ved overfaldet.

København Vestegns Politi valgte tidligere at offentliggøre foto og signalement på den mand, som man mistænker for et knivoverfald på en 34-årig mand onsdag formiddag på Eigveds Alle i Taastrup.

Det er søndag fjernet, da manden har meldt sig selv.

Ifølge politiet var det et internt opgør der førte til, at den 34-årig mand blev stukket flere gange på kroppen med en kniv.

- De havde været i kontakt med hinanden tidligere på dagen, og mødtes så igen på Eigtveds Allé, hvor deres konflikt endte i knivstikkeri, sagde politikommissær Ole Nielsen onsdag til Ritzau.

Politiet blev alarmeret om knivstikkeriet klokken 11.28, og det hårdt sårede offer blev efterfølgende kørt til sygehuset.

Knivstikkeriet har ifølge politikommissæren ikke være planlagt.

- Vi tror, at det er sket spontant. De har haft en konflikt, og det endte med knivstikkeri, sagde Ole Nielsen.

Håber på offentlighedens hjælp

Allerede onsdag eftermiddag havde politiet på baggrund af efterforskningen og flere ransagninger en god mistanke om, hvem der stod bag knivoverfaldet, og opfordrede gerningsmanden til at melde sig selv.

Også torsdag har København Vestegns Politi fortsat efterforskningen i sagen og ledt efter den mistænkte på flere adresser.

- I går (onsdag, red) opfordrede vi den mistænkte gerningsmand til at melde sig – og det skete ikke. Nu håber vi, at offentligheden kan hjælpe os med at finde frem til ham, siger politikommissær Ole Nielsen i en pressemeddelelse.

Da manden ikke er i politiets varetægt, er det ikke politiet der kan oplyse om hans tilstand i dag.