Politiet efterlyser 16-årig: Mistænkt for at stå bag groft knivoverfald

Københavns Vestegns Politi efterlyser en 16-årig dreng, som sættes i forbindelse et groft overfald med kniv på en 22-årig mand på Høje Taastrup Station tirsdag.

Opdatering 13. august 2021
Den 16-årige er blevet anholdt og fængslet i fire uger, mistænkt for at stå bag knivstikkeriet. Derfor har TV 2 Lorry fjernet billede af og navn på drengen.

Tirsdag eftermiddag blev en 22-årig mand overfaldet og stukket flere gange med en kniv på Høje Taastrup Station og efterfølgende behandlet på hospital.

Københavns Vestegns Politi har siden efterforsket sagen og mistænker en lokal 16-årig dreng for at stå bag overfaldet.

Af den grund har politiet udsendt en efterlysning med billede af den 16-årige, som er 179 cm høj og spinkel af bygning.

- Vi eftersøger ham, men trods ihærdig søgen har vi endnu ikke pågrebet ham. Derfor beder vi nu offentligheden om hjælp til at lokalisere ham, og hvis nogen ser ham eller ved, hvor han opholder sig, så kontakt gerne nærmeste politi. Jeg vil også gerne opfordre ham til selv at henvende sig til politiet, siger politikommissær Ole Nielsen, Københavns Vestegns Politi, i en pressemeddelelse.

Det er politiets opfattelse, at overfaldet ikke var tilfældigt. Politikommissæren ønsker ikke på nuværende tidspunkt at kommentere efterforskningen yderligere.