Politi afkræfter voldsom hændelse fra Herlev Hospital

Et voldsomt tyveri på Herlev Hospital bliver nu afkræftet af Københavns Vestegns Politi, da der er sket en række misforståelser.

Fredag den 13. marts bekræftede Københavns Vestegns Politi overfor TV 2 Lorry, at Herlev Hospital var blevet udsat for et særdeles voldsomt tyveri, da tre maskerede mænd løb ind på hospitalet med det formål at stjæle håndsprit.

Onsdag aften afkræfter politiet nu, at hændelsen overhovedet har fundet sted.

- På baggrund af efterforskning og gennemgang af overvågningsvideo kan vi slå fast, at der ikke er blev stjålet noget under episoden, og at ingen personer har været maskeret. Efterforskningen har afdækket, at der faktuelt ikke er sket det, vi modtog anmeldelse om, og ikke det der er beskrevet i dele af pressen, oplyser politiinspektør Flemming Madsen til TV 2 Lorry.

Kort efter anmeldelsen fredag nat ankom politiets patrulje til stedet. Her blev en række vidner afhørt, og videoovervågning blev skaffet fra stedet. 

En række misforståelser
Københavns Vestegns Politi har efterfølgende efterforsket sagen. Efterforskningen peger nu på, at der har været tale om en række misforståelser, og at hændelsen ikke fandt sted som først beskrevet.

Politiinspektør Flemming Madsen fastslår dog, at tyveri har fundet sted på hospitalet.

- Det er vigtigt at understrege, at der har været flere tyverier af håndsprit og andre værnemidler på Herlev Hospital, og det er sager, som politiet efterforsker. Samtidig har Københavns Vestegns Politi iværksat skærpet patruljering ved hospitaler og skadestuer i politikredsen.

Herlev og Gentofte Hospital valgte efter hændelsen fredag aften i sidste uge at indsætte vagter i alle døgnets timer og låse stort set alle indgangsdøre på hospitalerne.

Det stod i en intern orientering til personalet på hospitalerne, som TV 2 Lorry var i besiddelse af.

Her fremgik det, at det var direktionen, som havde besluttet de drastiske tiltag, som trådte i kraft søndag.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Coronavirus

Corna vaccine hætteglas

To regioner kæmper for at undgå spild af vacciner - på hver deres måde

senfølger(2)

playEfter mere end 10 måneder med senfølger: Nu kan Christina endelig dyrke motion igen

default_thumb

playHusker du Erwin og Anne? Nu må de igen aflyse deres kærlighedsfest

steen andersen

playSteen frygter fodbold-EM uden tilskuere: "Det er som en lagkage uden flødeskum"

Herlev

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere