Brandmænd kæmper mod flammerne: Markbrand opstået nær sommerhusområde

Brandvæsnet i Helsingør kæmper fredag sen eftermiddag mod flammerne fra en markbrand, der er opstået i nærheden af et sommerhuskvarter.

Arkivfoto: Der er talrige markbrande i det tørre vejr. Her ses en mejetærsker i brand i Slangerup for fire dage siden. Foto: TV 2 Lorry

Arkivfoto: Der er talrige markbrande i det tørre vejr. Her ses en mejetærsker i brand i Slangerup for fire dage siden. Foto: TV 2 Lorry

1 af 2

Opdatering klokken 20.11: Politiet oplyser til TV 2 Lorry, at branden er slukket.

Endnu engang kæmper brandvæsnet mod flammerne i en markbrand.

Denne gang udspiller de dramatiske scener sig i Hornbæk, hvor der tilsyneladende er gået ild i en mejetærsker.

Det oplyser Nordsjællands Politi til TV 2 Lorry. 

Læs også Mejetærsker i flammer: 11. naturbrand på en uge

- Vi er selv med deroppe, men vi har endnu ikke helt styr på, hvad der præcis er sket. De første meldinger går på, at der er udbrudt brand i en mejetærsker, siger Erik Skriver, som er vagtchef i politikredsen.

Branden er opstået på en mark i Hornbæk nær Tyttebærvej, som ligger nær et sommerhusområde.

- Det ligger tæt på et sommerhusområde, men de (brandvæsnet, red.) har umiddelbart styr på det. Der er blevet rekvireret noget mere vand til stedet, men det er det for nu, siger vagtchefen.

Derfor er politiet også tilstede ved branden, hvor de sammen med Helsingør Kommunes Beredskab følger brandens udvikling og løbende tager bestik af situationen.

- Vi fik anmeldelsen klokken 16.37, og brandvæsnet bekæmper stadigvæk branden deropppe, siger Erik Skriver til TV 2 Lorry. 

Læs også Hedebølge og knastør natur: Fire markbrande i Nordsjælland

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik