Stine er blandt verdens bedste pin-ups: "Jeg er sgu sej nok"

Stine Nyboe-Bek sluttede blandt de seks bedste pin-ups til verdens største rockabilly-arrangement. Og så vandt hun prisen for det bedste hår.

Ganske vidst er hun amagerkaner, men det ændrer ikke på, at Stine Nyboe-Bek er den første dansker nogensinde, der kvalificerede sig til den amerikanske konkurrence Miss Viva Las Vegas: Pin Up Contest – og ikke nok med det, så fik hun også en pris med hjem.

Top seks. Nummer to fra venstre er Stine Nyboe-Bek, og kvinden længst til højre er konkurrencens vinder.
Top seks. Nummer to fra venstre er Stine Nyboe-Bek, og kvinden længst til højre er konkurrencens vinder.
Foto: Stine Nyboe-Bek

Den danske pin-up dronning sluttede nemlig blandt de seks bedste ud af 208 deltagere og fik prisen for det bedste hår. Noget, der kom helt bag på den 38-årige mor til to, der aldrig har været et konkurrencemenneske og faktisk aldrig tidligere har deltaget i en konkurrence.

- Da jeg stod med prisen, kunne der lige så godt have stået, at jeg havde vundet det hele. Jeg var så stolt af mig selv. Jeg havde aldrig troet, at jeg ville gå hen og vinde noget – og pludselig så står der folk fra hele verden og vil have taget billeder med mig, siger Stine Nyboe-Bek til TV 2 Lorry.

Sådan her ser det ud. Verdens flotteste pin-up hår. missconfettidk er Stines Instagram-konto.
Sådan her ser det ud. Verdens flotteste pin-up hår. missconfettidk er Stines Instagram-konto.

Alle er smukke

Omkring 1000 personer var kommet for at se de 12 finalister og prisoverrækkelsen. På scenen skulle de vurderes af dommerne og svare på et enkelt spørgsmål hver.

 

Spørgsmålet til Stine handlede om den livstilsændrende rejse, hun havde været på de seneste år og om at elske sig selv.

Noget der begyndte, efter hun havde fået sit første barn for seks år siden.

- Jeg kæmpede lidt med at tabe mig og føle mig smuk igen. Så for mig blev stilen en vej til at få det bedre med mig selv. Det betyder ikke noget, om du har lidt ekstra hist og pist, du kan sagtens ligne en million alligevel, siger Stine Nyboe-Bek.

På dybt vand uden problemer

Selvom hun virker som selvsikkerheden selv, når man kigger på hende og taler med hende, så lider Stine Nyboe-Bek af sceneskræk. Så det krævede i den grad mod at rejse om på den anden side af jorden og stille sig op på en scene for at blive vurderet af mere end 1000 mennesker.

Stine Nyboe-Bek i sit finaledags outfit.
Stine Nyboe-Bek i sit finaledags outfit.
Foto: Privatfoto

- Det var en vild og surrealistisk oplevelse, og hvor hende, der vandt, ejede scenen med hendes blotte tilstedeværelse, så koncentrerede jeg mig mest om ikke at falde på trapperne, ikke begynde at græde og tale uden at bæve – jeg tror det lykkedes udmærket, siger Stine Nyboe-Bek grinende.

På trods af sceneskrækken og på trods af, at det ikke blev til en plads øverst på podiet, så har kvinden med verdens flotteste pin-up hår fået blod på tanden, og hun er klar på at konkurrere igen i fremtiden. Men livet med to børn gør, at ferierne de næste år nok skal bruges lidt anderledes, så der går nok et par år, før hun er tilbage i Las Vegas.

- Jeg tog derfra med rank ryg, mens jeg klappede mig selv på skulderen. Jeg kunne godt det her, jeg er sgu’ sej nok, og jeg har lyst til at gøre det igen, siger hun.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik