Hun skal overtage efter Ole Stephensen: "Valget kan komme når som helst"

32-årige Merete Scheelsbeck skal overtage Ole Stephensens konservative valgkreds på Vestegnen.

Merete Scheelsbeck er 32 år, bor i Taastrup og har været medlem af Høje-Taastrups byråd i langt mere end 10 år. 

Og så har hun travlt. Rigtig travlt. 

Hun skal nemlig overtage Ole Stephensens konservative valgkreds på Vestegnen. 

Og da det, i sagens natur, ikke har været planlagt i længere tid, har Merete Scheelsbeck, nu rigtig travlt med blive rustet til tre ugers valgkamp:

- Valget kan komme når som helst, og det er jo ikke sådan at materialer og startegier kan genbruges fra Oles kampagne. Så det bliver en travl tid, men det er heldigvis nogle stærke foreninger, som er i kredsene, og med dem i ryggen skal jeg nok få en fantastisk valgkampagne på benene, siger hun til TV 2 Lorry. 

quote Men det er da selvfølgelig de værst tænkelige omstændigheder der er skyld i den nuværende situation, og vi savner da Ole.

Merete Scheelsbeck, folketingskandidat, Kons

Men midt i kampens hede, er der også tid til at tænke over, hvordan det føles at skulle overtage efter Ole Stephensen, der aldrig nåede at føre en valgkamp til Folketinget. 

- Det er meget naturligt at skulle overtage de kredse fra Ole. Det er jo mine gamle kredse. Grunden til at jeg trak mig som kandidat var, at jeg skulle bruge tid på at færdiggøre min uddannelse, hvilket jeg har gjort. 

- Men det er da selvfølgelig de værst tænkelige omstændigheder der er skyld i den nuværende situation, og vi savner da Ole, siger Merete Scheelsbeck til TV 2 Lorry. 

Merete Scheelsbeck bliver officielt valgt som folketingskandidat ved tre opstillingsmøder i løbet af lørdagen.

Hun sidder dog allerede i Folketinget, da hun er stedfortræder for Rasmus Jarlov, der er blevet erhvervsminister. 

Ole Stephensen sad også i kommulbestyrelsen i Gentofte Kommune, her hedder afløseren  Jesper Kamp Nielsen.  Læs mere om ham her. 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik