Gentoftes borgmester berørt: Ole Stephensen havde altid hjertet med

Nyheden om Ole Stephensens død har vakt stor sorg hos Gentoftes konservative borgmester, Hans Toft

- Det er med stor sorg, at jeg har modtaget den triste meddelelse om Ole Stephensens pludselige og alt for tidlige død.

Sådan starter Gentoftes borgmester Hans Toft (K) sine mindeord efter den triste nyhed om partifællen Ole Stephensens død onsdag aften.

Ole Stephensen blev stemt ind som nyt medlem af Gentofte Kommunalbestyrelse efter kommunevalget i 2017, og på trods af han kun nåede lidt over et år i sit politiske virke, så fik han sat sit aftryk.

quote Han var et helt igennem rart og varmt menneske. Og vi vil savne hans humor og evne til med ganske få ord at sprede en god stemning på ethvert møde.

Hans Toft, borgmester, Gentofte

- Ole blev meget hurtigt dybt respekteret og vellidt af både politiske kolleger og af medarbejdere i kommunen. Ole satte sig med stor energi grundigt ind i de politiske sager og havde altid en seriøs, saglig og anerkendende tilgang til det politiske arbejde.

- Han var meget vidende og brugte også i sit politiske arbejde sin journalistiske baggrund til meget hurtigt at søge ind til kernen i en sag. Han var på en og samme tid både visionær og kreativ, men havde også en udpræget sans for, hvad der var realistisk, skriver Hans Toft.

Et rart og varmt menneske

Borgmesteren roser Ole Stephensens måde at være på, og for altid at være velovervejet, når han tog ordet. Den egenskab gjorde, at han kunne få folk til at lytte, og han havde også qua sine mange erfaringer evnen til let at indgå i samtaler, uanset om det var smalltalk eller væsentlige samfundsemner.

- Ole havde altid hjertet med – også i sit politiske arbejde. Han var et helt igennem rart og varmt menneske. Og vi vil savne hans humor og evne til med ganske få ord at sprede en god stemning på ethvert møde – uden at tage opmærksomheden fra de emner, der skulle behandles. Alle trivedes i Oles selskab, som man altid blev beriget af, skriver Hans Toft.

quote Vi vil mindes Ole med den allerstørste respekt og taknemmelighed for hans indsats igennem de mange år i Gentofte Kommune.

Hans Toft, borgmester, Gentofte

En lokal ildsjæl

Før Ole Stephensen trådte ind i politik, var han i mange år en lokal ildsjæl, der bidrog og satte sit præg på Gentofte Kommune – ikke mindst i bydelen Vangede, hvor han boede. Her var han blandt andet med til at stifte foreningen Vangedes Venner og bidrog til et væld af aktiviteter og et stort fællesskab i Vangede, blandt andet i frivilligcaféen, Café Caféen, på Vangede Bygade.

- Vi vil mindes Ole med den allerstørste respekt og taknemmelighed for hans indsats igennem de mange år i Gentofte Kommune.

- Ole vil blive meget savnet i den konservative gruppe og i kommunalbestyrelsen og blandt medarbejdere i Gentofte Kommune. Vores tanker og dybe medfølelse går til Oles hustru og døtre og deres familier.

- Æret være Oles minde, slutter Hans Toft sine mindeord.

Ole Stephensen blev 63 år. Han efterlader sig sin hustru og to døtre på henholdsvis 19 og 21 år.

TV 2 Lorry mødte Ole Stephensen i oktober sidste år til en længere snak om, hvordan han bruger sin fridag og om hans nye bog. Interviewet kan du se herunder:

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

Lynghøjskolen Roskilde

Forældre banker i bordet: Kommune vil have vendeplads og boliger på skoles grønne område

politi 112 politibil

Stort fald i kriminalitet begået af indvandrere i nordsjællandsk kommune

lynetteholm

Nu skal eksperter udrede fakta om Lynetteholm-projekt for politikerne

david pedersen

Interesseorganisation for anbragte oplever hårdhændede metoder flere steder

Gentofte

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere