Tak for alt, Ole: Danskerne mindes Ole Stephensen

Efter Ole Stephensens pludselige dødsfald i aftes strømmer det ind med mindeord på de sociale medier – både fra kendte og politikere.

Den tidligere Tv-legende, og lokalpolitiker indtil hans pludselige død i aftes, mistede bevidstheden omkring klokken 18.30, og lægerne forsøgte uden held at genoplive ham.

Nu mindes danskerne ham på de sociale medier, blandt dem hans tidligere kollega på Go’Morgen Danmark, Line Baun Danielsen.

’Dygtige, søde, sjove og min dejlige Go’Morgen DK kollega Ole Stephensen er død. Jeg er så chokeret og har ikke ord for, hvor trist det er. Ole var en ener. Vi fulgtes til og fra arbejde hver dag i næsten 3 år. Vi grinede og diskuterede. Og vi sluttede vores nationale tv-karriere sammen…’, skriver hun blandt andet på Facebook.

En anden tidligere kollega fra tiden som vært på Go’Morgen Danmark, Tina Hjortshøj Bilsbo, sender også sine tanker til Ole og familien.

’Jeg har ikke tal på hvor mange gange vi har sagt Go’ morgen sammen - nu siger jeg godnat. Det er så trist at det skulle være nu. Jeg sender de varmeste tanker til din familie - og til dig, hvor du er nu.’

Oles Stephensens medvært på Eleva2ren, Suzanne Bjerrehus, sender også sin hilsen.

’Af og til er Vorherre parat selv om vi ikke selv er.’

I det politiske landskab sender kommunikationsrådgiveren Benjamin Rud Elberth en personlig besked, efter han netop har haft et møde med Ole Stephensen.

’Vi havde forberedt radiospottet: ‘Du kender min stemme. Nu beder jeg om din.’  Det spot kommer aldrig. Men hans minde fortjener respekt. Respekt!’

Ligesom formanden for Det Konservative Folkeparti, for hvem Ole Stephensen ikke blot var kommunalpolitiker, men også folketingskandidat, Søren Pape Poulsen, kommer også til at savne Ole Stephensen.

Og Naser Khader, der var en af kræfterne bag, at Ole Stephensen gik ind i politik, ærer hans minde.

’Ole var et varmt, sjovt, venligt og engageret menneske. Jeg har kendt ham i mange år og opfordrede ham til at gå ind i politik. Vi kommer til at savne og mangle ham.’

I går kunne vi også berette, at statsministeren sagde farvel og anerkendte Ole Stephsensen betydning for dansk TV.

Ole Stephensen efterlader sig sin hustru og to døtre på henholdsvis 19 og 21 år.

TV 2 Lorry mødte Ole Stephensen i oktober sidste år til en længere snak om, hvordan han bruger sin fridag og om hans nye bog. Interviewet kan du se herunder: