Rocker idømt fængsel på livstid for trippeldrab på Frederiksberg

Dommere og nævninge afsagde klokken 17.30 dom i sagen om trippeldrabet på Frederiksberg. Der er givet fængsel på livstid til hovedmanden.

De tre unge mænd Mike Vinther, Philip Rasmussen og Suhaib Jaffar mistede livet tidligt om morgenen d. 11. november 2015, hvor de alle tre blev skudt i hovedet med en revolver.

De blev skudt, mens de lå og sov. Politiet har betegnet forbrydelsen som en likvidering.

Livstid til en af de tiltalte

Nu er der afsagt dom og udmålt straf i sagen om det bestialske trippeldrab.

Det 34-årige Bandidos-medlem, Ian Ramm Hansen, er kendt skyldig i det tredobbelte drab. Han idømmes fængsel på livstid. Hans advokat har anket dommen på stedet. Han valgte selv at udeblive under domsafsigelsen.

Den tiltalte 25-årige Benyamin Rahimi kendes skyldig i medvirken til det tredobbelte drab, da han udpegede den lejlighed på Christian Paulsens Vej, hvor ofrene lå og sov. Han idømmes ti års fængsel og har ligeledes anket dommen på stedet.

Derudover frifinder retten den 27-årige Jimi Øgendahl for medvirken til drab. Han kendes dog skyldig i våbenbesiddelse og våbenoverdragelse, idet retten finder, at han fremskaffede revolveren. Han idømmes en straf på et år og ti måneder og har modtaget dommen. 

Udover straf til de tiltalte har Retten på Frederiksberg også tilkendt de efterladte erstatning. Ian Ramm Hansen og Benyamin Rahimi skal samlet betale cirka 415.000 kroner.

De skulle have "en røvfuld"

Politiets efterforskning har vist, at morderne kom op til lejligheden ved hjælp af et stillads på husets facade. Her kravlede de ind gennem et åbent vindue, hvor de dræbte de tre sovende mænd.

Hævn var motivet til forbrydelsen. Benyamin Rahimi ønskede de unge tildelt "en røvfuld" efter et overfald. Derfor gik han til Bandidos-rockeren Umar Asghar.

Også Umar Asghar bar nag til de unge i lejligheden. De havde stukket ham med kniv under et møde på taget af Rødovre Centrum.

Ifølge Benyamin Rahimi fortalte Umar Asghar ham, at "Ian fra Bandidos" ville deltage i overfaldet på de unge.

Ian Ramm Hansen har nægtet sig skyldig, men retten mener altså, at han sneg sig ind i lejligheden og dræbte de unge. Umar Asghar blev anholdt og sigtet af politiet, men begik sidste sommer selvmord i arresten.

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik