Se fede tricks fra DM i vandski

Ildsjæle fik på kort tid stablet et danmarksmesterskab i vandski på benene.

00:47

Der er skumsprøjt, hurtige både og imponerede trick i sigte, hvis du begiver dig i nærheden af Vallensbæk sø i disse dage.

Her afholdes nemlig DM i vandski fra fredag og fire dage frem.

Læs også Ukendt danmarksmester: 15-årige Hjalte laver salto med halvanden skrue på løbehjul

Det danske mesterskab stod egentligt til at blive aflyst på grund af coronavirus, men på bare otte dage fik Vallensbæk Vandskiklub stablet et danmarksmesterskab sammen, siger Johan Høgh Sørensen, formand for Vallensbæk Vandskiklub, til TV 2 Lorry. 

Artiklen fortsætter efter billedet...

Johan Høgh Sørensen, formand for Vallensbæk Vandskiklub Foto: TV 2 Lorry

- Vi tog chancen og tænkte, der skal være et dansk mesterskab, og vi skal gøre det for vandskisporten. Alle ildsjælene var enige, og nu har vi et mesterskab, siger Johan Høgh Sørensen.

Føler sig fri

Og selvom vandski ikke er en af de mere traditionelle sportsgrene, så er vandskiløber Tue Ernst Nielsen ikke i tvivl om, hvorfor han elsker at stå på vandski. 

Artiklen fortsætter efter billedet...

Vandskiløber Tue Ernst Nielsen Foto: TV 2 Lorry

- Man føler sig virkelig fri. Jeg har gjort det, siden jeg var lille, og jeg har altid bare elsket det. Den måde man kan kan gå ud og selv vælge, hvad man vil gøre. Hvis man er ude for at konkurrencetræne, laver man nogle trick, og er man ude for at have det sjovt, laver man nogle andre trick. Der er så mange muligheder. 

Læs også Ballonskipper bliver danmarksmester for syvende gang

Tue er en Europas bedste til at stå på vandski, og hvis alt flasker sig håber han at kunne erobre titlen som danmarksmester i trick. 

Øverst i artiklen kan du se ham udføre diverse halsbrækkende kunstarter på vandski. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik