Astralis overgået efter 14 måneder på verdenstoppen

Danske Astralis ligger ikke længere nummer et i verden. Det er første gang i over et år, Astralis ikke topper ranglisten.

En imponerende æra er forbi: Astralis rangerer ikke længere som verdens bedste hold i Counter-Strike: Global Offensive.

Efter hele 14 måneder som nummer et, rykker det danske hold ned på andenpladsen. Det sker efter Team Liquids sejr i DreamHack Masters i Dallas.

  1. Team Liquid: 1000 point
  2. Astralis: 758 point
  3. ENCE: 645 point

- Først og fremmest vil jeg gerne sige tillykke til Team Liquid. De har kæmpet benhårdt for det og bevist deres værd over en lang periode nu. Førstepladsen betyder bestemt noget, men allerede i januar valgte vi at prioritere på en måde, der potentielt kunne koste os den placering, og vi har helt bevidst sagt, at det for Astralis er vigtigere at vinde de rigtige turneringer fremfor at deltage i det hele, siger træner Danny ’zonic’ Sørensen i en pressemeddelelse.

Astralis’ 14 måneder som verdens bedst rangerede hold er rekord. Det samme er danskernes samlede tid på toppen af ranglisten. I hele 20 måneder har Andreas ’Xyp9x’ Højstleth, Peter ’dupreeh’ Rasmussen, Lukas ’gla1ve’ Rossander, Nicolai ’device’ Reedtz og Emil ’Magisk’ Reif ligget nummer et, hvis man lægger deres perioder sammen.

- Det føles altid godt at ligge nummer ét, og det er noget, vi selvfølgelig gerne vil igen, men for Astralis betyder præstation alt. Det er den tilgang, der fik holdet på førstepladsen i første omgang, og lykkes vi med vores prioritering, kommer vi også tilbage på førstepladsen. Vi har hele tiden været klar over muligheden for at miste placeringen, men vores vision er fuldstændigt uændret: Vi vil skabe det bedste Counter-Strike-hold i historien, siger Kasper Hvidt, der er sportsdirektør i selskabet bag Astralis, RFRSH Entertainment.

Ranglistens næstbedste danske hold er North, der ligger nummer 15.

Astralis’ tre næste turneringer bliver ECS Season 7 Finals i London 6. juni, ESL Pro League Season 9 Finals i Montpellier 18. juni og ESL Cologne 2. juli.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Sport

EM-trofæ

Overborgmester håber på EM-storskærmsfester trods corona

Stacking

playWilliam og Alexander er verdensmestre i at stable kopper

20210430-181240-L-1920x1225we

Brøndby taber højst overraskende pokalfinale

Magnus Kaastrup 1

playUng fodboldspiller nægter at droppe drømmen trods tre diagnoser

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere