Større strømafbrydelse: 11.000 borgere var uden strøm i ulvetimen

En større strømafbrydelse ramte tirsdag eftermiddag 11.000 borgere i Birkerød. Strømafbrydelsen varede små to timer. Alle har nu strøm igen.

Opdatering
Artiklen er opdateret kl 19.08, hvor Radius Elnet oplyser til TV 2 Lorry, at alle borgere nu igen har strøm.

En større strømafbrydelse har tirsdag ramt borgere i Birkerød, hvor knap 11.000 borgere i en periode har været uden strøm.

Det bekræfter Radius Elnet overfor TV 2 Lorry. 

- Vi mistede godt 11.000 kunder klokken 17.15, siger Lasse Bjerre Sørensen, der er presseansvarlig i Radius Elnet, til TV 2 Lorry. 

Han oplyser kort ført klokken 18.30, at elselskabet siden strømafbrydelsen har arbejdet på højtryk og halvdelen af kunderne allerede har strøm igen.

Det var midt i ulvetimen, at strømafbrydelsen ramte, hvilket fik Paris Nakita Kejsers mave til at rumle ekstra. Paris Nakita Kejser var nemlig på vej til McDonald's i Birkerød for at købe aftensmad. 

- Pludselig var der tre lyskryds, som er gået i sort, og på McDonald's kan vi ikke få mad, fordi al strømmen er gået, siger Paris Nakita Kejser, der til daglig bor i Farum, til TV 2 Lorry:

- Så vi måtte køre hele vejen til Hillerød i stedet. 

I Hillerød lykkedes det heldigvis at stille sulten.

Oprindelig var det forventet, at strømmen ville komme tilbage klokken 21.00, men presseansvarlig i Radius Elnet, Lasse Bjerre Sørensen, oplyser til TV 2 Lorry, at han forventer, at alle kunder igen har strøm i kontakterne klokken 19.00.

Strømafbrydelsen menes at skyldes en højspændingsfejl, og elselskabet undersøger nu videre, hvorfor fejlen har fundet sted. 


Spørg Os - Afstemning

Spørg Os - Formular

Folkeafstemning 1. juni: Hvad mangler du svar på for at kunne stemme?