Falske festivalsbilletter i omløb: Følg disse 3 gode råd

Politiet har lige nu flere sager, hvor der er solgt falske festivalsbilletter. De beder derfor folk om at følge tre gode råd, så de ikke bliver snydt.

Mange af sommerens store musikfestivaler har for længst meldt alt udsolgt, og derfor er der i øjeblikket mange, der forsøger at skaffe sig en billet på annoncehjemmesider eller de sociale medier.

Men hvis du leder efter en billet til eksempelvis Roskilde Festival - Så skal du være opmærksom på, at der lige nu bliver solgt falske billetter, advarer politiet.

Politiet har i øjeblikket flere sager, hvor der er solgt billetter, hvor sælgeren har fået penge, men køberen har aldrig fået nogle billetter.

- Det er bedrageri. Det er der ingen tvivl om. Vi ser det især med billetter til Roskilde Festival, hvor der er personer, der sætter den samme billet til salg flere gange for at score nogle penge, siger Carsten Andersen, der er kommunikationsansvarlig hos Midt- og Vestsjællands Politi til TV 2 Lorry.

Følg disse 3 gode råd 

For at undgå at folk bliver franarret penge af kyniske svindlere, har Midt- og Vestsjællands Politi udsendt tre gode råd, man bør følge, inden man køber en festivalsbillet gennem en privatperson.

- Når vi går ud med de her råd, så er det for at imødekomme nogle af de anmeldelser, som vi forventer, der vil tikke ind. Det er et tilbagevendende problem, siger Carsten Andersen.

3 gode råd til køb af festivalsbilletter af privatperson

Også hos Københavns Politi har man valgt at følge trop og advare borgerne mod falske festivalsbilletter.

Mandag har politikredsen udsendt en video med de tre gode råd, som du kan se nedenfor:

Ifølge Carsten Andersen fra Midt- og Vestsjællands Politi slår politiet hårdt ned på de personer, som snyder godtroende billetkøbere.

- Det kan koste alt mellem en bøde og en fængselsstraf alt afhængigt af forholdet, siger han.