Forrygende forårsrulle

Køkkenchef Dak Wichangoen har løftet forårsrullen til nye højder på Michelin restauranten Kiin Kiin. Lav den selv her.

Fyldet er langtidsbage svinekæber med soya og rullen spises som en hotdog, hvor alt det sprøde og grønne ligger ovenpå den åbnede, sprøde rulle. Asiens populære biksemad tryllet om til gourmet. 

Ingredienser

Sådan gør du

Se køkkenchef Dak Wichangoen forklare, tilberede og samle sin nyfortolkning af den klassiske forårsrulle i munchien her, i samtale med madblogger og journalist Niklas Roar,

 

Se hele serien, der hylder den brune grillbarmad og tager os med til Hovedstadens ikoniske steder. Madblogger og journalist Niklas Roar besøger både de originale grillbarer, der har overlevet i årtier og de trendy spisesteder, som nyfortolker de klassiske retter.
Find serien Retromad – De ikoniske steder her.

Læs webdokken om Niklas Roars kærlighedsaffære med det brune køkken her.

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Livsstil

Copenhagen Suborbitals

60 år siden første mand i rummet: Sådan vil københavnske amatører følge efter

20190829-200828-L-1920x1277we

DHL Stafetten vender tilbage og kan fejre 40-års jubilæum i København

UDS Zero Waste

Døgg smider sjældent noget i skraldespanden - sådan gør hun

Gribskov Går Sammen 2_PM

Jorden rundt på 80 dage - i Gribskov!

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere