Cowboytoastens comeback

Køkkenchef Morten Rasmussen har pustet nyt liv den lidt oversete cowboytoast på Nørrebro Bryghus. Her afslører han hvordan.

Den blev skabt til en tilfældig personalefrokost i Bryghuset, men nu er cowboytoasten en af hovedattraktionerne på menukortet - og har sågar skubbet burgeren ud af sortimentet.

Ingredienser til 1 person

Sådan gør du

Se køkkenchef Morten Rasmussen forklare og samle sin nyfortolkning af den klassiske cowboyotast i munchien her, i samtale med madblogger og journalist Niklas Roar,

 

Se hele serien, der hylder den brune grillbarmad og tager os med til Hovedstadens ikoniske steder. Madblogger og journalist Niklas Roar besøger både de originale grillbarer, der har overlevet i årtier og de trendy spisesteder, som nyfortolker de klassiske retter.
Find serien Retromad – De ikoniske steder her.

Læs webdokken om Niklas Roars kærlighedsaffære med det brune køkken her.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Livsstil

tivoli

Efter 10 års tørke: Michelin-stjerner vender tilbage til Tivoli

MVI_5243.00_15_09_24.Still001

playFiskeri i Københavns Havn er blevet et corona-hit

Vinterbadning(8)

playMallu er hoppet på iskold coronadille: Få de bedste fif

Kim(3)

Issejlere på tynd is i Nordsjælland

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere