Her kan du se landskamp mod irerne - med irerne

I aften er det herrelandsholdets absolut sidste chance for at kvalificere sig til VM i Rusland næste år. Kampen vises på storskærm på Rådhuspladsen.

I lørdags var København indvaderet af 8.000 irske fodboldfans, som side om side med de danske sang om kap før og under landskampen i Parken mellem de to.

Heldigvis opførte de irske fodboldfans sig problemfrit ifølge Københavns Politi, som ikke registrerede nogle ulovlige episoder.

Desværre endte den store fodboldfest med en kedelig fodboldkamp, men allerede i aften er der mulighed for revanche for begge lande.

I Dublin kan flere tusinde danskere forhåbentligt gøre det samme, som de irske gjorde i lørdags, når de på et propfyldt Aviva Stadium med plads til 50.000 mennesker skal forsøge at hjælpe det danske herrelandshold til næste års VM i Rusland.

Men hvis man ikke er en af de heldige med billet til aftenens kamp, kan man alligevel få del i den irske fodboldfest herhjemme.

I København vises kampen blandt andet på storskærm på Rådhuspladsen, som også kampen i lørdags gjorde det.

Men hvis man ønsker en mere autentisk irsk-stemning som på Aviva Stadium i aften, er der rig mulighed for at føle sig gæst hos irerne på de mange irske barer rundt omkring i hovedstadsområdet.

Udpluk af irske barer i hovedstadsområdet

Kampen starter i aften kl. 20.45 og bliver vist på Kanal 5. 

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Sport

20_percent

playHæderkronet boldklub venter spændt på mulig genåbning: "Det betyder jo alt"

ipiccy_image

playTvillingebrødre på glatis: Hockeyfamilie lavede egen bane i baghaven

20180408-132422-L-1920x1277we

København vil være verdens mest aktive storby

Nicklas Bendtner

Bendtner er blandt strandede danskere i Dubai

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere