Forrygende forårsrulle

Køkkenchef Dak Wichangoen har løftet forårsrullen til nye højder på Michelin restauranten Kiin Kiin. Lav den selv her.

Fyldet er langtidsbage svinekæber med soya og rullen spises som en hotdog, hvor alt det sprøde og grønne ligger ovenpå den åbnede, sprøde rulle. Asiens populære biksemad tryllet om til gourmet. 

Ingredienser

Sådan gør du

Se køkkenchef Dak Wichangoen forklare, tilberede og samle sin nyfortolkning af den klassiske forårsrulle i munchien her, i samtale med madblogger og journalist Niklas Roar,

 

Se hele serien, der hylder den brune grillbarmad og tager os med til Hovedstadens ikoniske steder. Madblogger og journalist Niklas Roar besøger både de originale grillbarer, der har overlevet i årtier og de trendy spisesteder, som nyfortolker de klassiske retter.
Find serien Retromad – De ikoniske steder her.

Læs webdokken om Niklas Roars kærlighedsaffære med det brune køkken her.

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Livsstil

Gaveindpakning i stof FB COVER

playCecilie og Karen vil ændre juletradition for at redde 800 tons gavepapir

Scooterbanden

playNy "bande" på Vestegnen: Nu cruiser ældre sammen i Vallensbæk

Gribskov Grå Sammen - 2G på skovsti

playFem enkle råd hjælper gymnasieelever gennem en presset hverdag

Natascha lever af OnlyFans_FB_COVER

playNatascha lever af at sælge nøgenbilleder - og hun vil gerne have, at folk blander sig udenom

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere