Mystisk tyveri fører til forlænget høringsfrist

En postkasse med forslag fra borgerne er blevet stjålet - nu forlænger Køge Kommune høringsfristen for kommuneplantillæg

Den nye station og gangbro over motorvejen lige nord for Køge - Køge Nord - svæver i øjeblkket lidt for sig selv. Men om få år ligger den sammen med en bydel, der skal tiltrække et stort antal nye borgere til kommunen. I starten af september holdt Køge Kommune borgermøde om projektet, og hereftersendte man et kommuneplantillæg i offentlig høring. I forbindelse med borgermødet havde deltagerne mulighed for at aflevere forslag i en rød, hjemmelavet postkasse, og høringsfristen blev sat til 25. september.

Men postkassen blev stjålet. Det skriver Køge Kommune på sin hjemmeside.

På borgermødet kunne deltagerne lægge deres forslag i postkassen  - i form af postkort. Men både postkasse og kort forsvandt altså. Det har fået kommunen til at forlænge fristen for høringen om det store projekt.

- Køge Kommune afholder derfor en fornyet idéfase på to uger i håb om, at nogle af de tabte idéer og forslag fra postkortene kommer ind som mail eller brev, skriver Køge Kommune nu på sin hjemmeside.

Kommunen oplyser, at den nye tidsfrist, hvis man vil komme med forslag til projektet, er sat til den 28. oktober.

Allerede på borgermødet 14. september gav byens socialdemokratiske borgmester Marie Stærke udtryk for, at hun var glad for at få input fra borgerne.

- Jeg håber at få en masse gode idéer til, hvordan vi kan gøre det her til en god bydel med plads til alle. Både dem der bor her i forvejen og dem, der kommer til. Og hvordan vi får lavet en bydel, som alle kan bruge også til bevægelse, idræt og kulturliv. Det håber jeg virkelig, sagde hun til TV 2 Lorry, da vi mødte hende til borgermødet.

Og med den ekstra tidsfrist er der altså stadig en chance for at komme med ideer, hvis man gerne vil påvirke borgmesteren og de øvrige beslutningstagere.

Formanden for klima- og planudvalget, Niels Rolskov bekræfter over for TV 2 Lorry, at han har hørt om tyveriet, men henviser til borgmester Marie Stærke, som det ikke har været muligt at få en kommentar fra.

Etableringen af Køge Nord indebærer, at et større erhvervsområde skal flyttes for at give plads til byggeriet af i alt 1.600 boliger.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

Genåbning i Køge mandag d. 1. marts

Rød løber, blomster og tårer: Sådan foregik genåbningsfest i Køge

skibe københavn

Med Lynetteholm følger en farlig indsejling for store skibe og fritidssejlere

def_thumb,50_percent

playGodhavnsdreng vil donere sine erstatningspenge: - Det er penge til børnene

OBS - betalingsbillede!

Overraskende tal: Fraflyttende børnefamilier dæmper Københavns vækst

Køge

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere